نائب رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی از بروز سالیانه حدود ۸۵ هزار مورد جدید سرطان در کشور خبر داد.

بروز سالیانه ۸۵ هزار مورد جدید سرطان در کشور/ پروستات علائمی نداردبه گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهرام مفید در ارتباط با سرطان پروستات و برگزاری کارگاهی در این زمینه اظهار کرد: این سرطان در آمریکا، اروپا و کشور‌های دیگر به عنوان دومین سرطان شایع در مردان شناخته می‌شود و در کشور ما رتبه چهارم را دارد.

وی افزود: دلایلی همچون شهرنشینی، وجود هوای ناسالم، آلودگی هوا، تغذیه نامناسب، استفاده از قند، شکر، نوشابه، گرم کردن مواد غذایی با مایکروویو، نداشتن فعالیت فیزیکی، استاندارد نبودن غذا‌های مصرفی، استفاده بیش از حد از گوشت و مصرف کم گیاهان باعث شده تا میزان سرطان در کشور ما با روند افزایشی همراه باشد.

نائب رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی تصریح کرد: متأسفانه سرطان پروستات علائم زیادی نداشته و تنها نشانه‌هایی همچون تکرر ادرار، شب بیداری برای ادرار کردن و با زور زدن در هنگام ادرار همراه بوده، اما در هنگام بدخیم بودن آن تشخیص این بیماری توسط اسکرینینگ یا بیماریابی با آزمایش PSA انجام می‌شود.

مفید بیان کرد: در کشور ما سالیانه حدود ۸۵ هزار موارد جدید سرطان ایجاد می‌شود و در حال حاضر حدود ۴۰۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان را داریم.

وی با اشاره به اینکه سرطان پروستات یکی از شایع‌ترین و مهم‌ترین سرطان‌ها است، گفت: نیاز به وجود بیشتر متخصصان و فلوشیپ‌ها در این رشته است تا علاوه بر تخصص، فوق تخصص تومور‌های اورولوژی را هم داشته باشند تا دقت کار و درمان بیماران در این زمینه گسترش یابد.

استاد دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: خوشبختانه وزارت بهداشت به سمت هرچه تخصصی شدن در درمان سرطان‌های گوناگون پیش رفته، اما تاکنون به نتیجه قطعی نرسیده است همچنین از طریق هیئت بورد و انجمن رادیوتراپی و انکولوژی پیگیر هستیم تا فلوشیپ‌های ارگان‌های مختلف به وجود آید و این امر سبب شده تا پزشک متمرکز بر یک موضوع بوده و درمان بیمار خیلی دقیق‌تر انجام شود.

*درمان پروستات به وسیله رادیوتراپی
مفید تصریح کرد: هدف از برگزاری کارگاه پروستات این بوده که به روز‌ترین و جدیدترین اطلاعات در این حوزه ارائه شود و همکاران دیگر ما در سرتاسر ایران بتوانند این آموزش‌ها را فرا گرفته و از دستاورد‌های جدید استفاده و اطلاعات خود را برای درمان این بیماران به روز کنند.

این متخصص رادیوتراپی و انکولوژی گفت: با توجه به اینکه تخصص بنده در سال‌های متوالی آنکویورولوژی بوده و بیشتر تومور‌های پروستات و بیضه را مورد بررسی قرار داده‌ام بنابراین انجمن رادیوتراپی و انکولوژی از بنده خواسته تا به همکاران اطلاع داده که چگونه بتوانند پروستات را به وسیله رادیوتراپی درمان کنند.

وی ادامه داد: در این زمینه ما نیازمند دستگاه‌ها بوده و کشور ما از نظر دستگاه‌های به روز دنیا خیلی به روز نبوده لذا در این زمینه مشکل داریم با این حال در کشور ما بیمارستان شهدا یکی از به روزترین مکان‌ها جهت درمان بیماران بوده و از روش IMRT که یکی از پیشرفته‌ترین روش‌های رادیوتراپی است برای درمان بیماران در این مرکز استفاده می‌شود.

نائب رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ادامه داد: ضرورت دارد که بیمارستان‌های دیگر نیز تجهیزات لازم به روز را جهت درمان بهتر بیماران سرطانی فراهم کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۱ ۲۹ خرداد ۱۳۹۶
الودگی هوا
آخرین اخبار