سوپ گوجه فرنگی شاخص قند خون را کاهش داده و شما را برای مدت طولانی تر سیرنگه می دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ سوپ گوجه فرنگی یکی از پرطرفدارترین سوپ‌ها در بین مردم به حساب می‌آید و به خاطر مقادیربالایی از ویتامین c و آنتی اکسیدان ها در پیشگیری از سرطان می‌تواند نقش مهمی دارد.


مواد لازم


گوجه فرنگی متوسط    ۴ عدد
کره                           یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده  یک عدد
آرد                           یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی         یک قاشق غذاخوری
آب گوشت                یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ریحان تازه یا خشک   یک قاشق چایخوری
جعفری تازه یا خشک یک قاشق چایخوری

طرزتهیه سوپ گوجه فرنگی

در یک قابلمهٔ متوسط مقداری آب را می‌جوشانیم. گوجه‌ها را برای ۲ الی ۳ دقیقه درآب جوش می‌اندازیم. آب جوش را خالی می‌کنیم و می‌گذاریم گوجه‌ها کمی خنک شود. با این کار پوست گوجه‌ها راحت کنده می‌شود. پوست گوجه‌ها را می‌کنیم و آن‌ها را ریز خرد می‌کنیم همزن خوب می‌زنیم تا به صورت پوره نرم در آید، آن را کنار می‌گذاریم.


کره را روی حرارت ملایم ذوب می‌کنیم. پیازخرد شده یا رنده شده را در کره تفت می‌دهیم تا نرم و طلائی شود. آرد را اضافه می‌کنیم و به مدت ۲ دقیقه هم می‌زنیم سپس رب گوجه را اضافه می‌کنیم و باز هم به مدت ۱ الی ۲ دقیقه هم می‌زنیم.

گوجه‌های پوره شده و آب گوشت و نمک را می‌ریزیم و می‌گذاریم جوش بیاید. پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بخارکند.


در آخر فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری می‌ریزیم و داغ سرو می‌کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار