پذیرایی متفاوت از مهمان‌های سرزده عید با «نیمرو» + تصاویر

با صرف کمی وقت و خلاقیت می ‌توانید یک سفره جذاب و ایده‌آل در ایام نوروز و پذیرایی از میهمانان خود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ یکی از سریعترین خوراکی‌ها در زمان تعطیلات و یا زمان‌هایی که فرصت کافی برای آشپزی ندارید پخت نیمرو و املت است، می‌توانید این خوراک خوشمزه را به شیوه‌ای جدید و نوآورانه تهیه کنید و از طعم جالب آن لذت ببرید. 
 
گفتنی است، در این روش ابتکاری می‌توانید تخم‌مرغ‌های خام را داخل قالب جایخی بشکنید و آن را در فریزر قرار دهید، برای جلوگیری از وارد شدن آلودگی به تخم‌مرغ‌ها حتماً از ظرف قالب یخ درب‌دار استفاده کنید.
 
پس از یخ زدن تخم‌مرغ‌ها در هر زمان که تمایل دارید می‌توانید به سرعت یکی از آن‌ها را از جایخی خارج کرده و نیمرو یا املت یا سایر خوراکی‌ها با تخم مرغ را آماده کنید.
 
همچنین در یک ترفند خارق‌العاده می‌توانید زمانی که تخم‌مرغ‌ها را به داخل جایخی می‌ریزید کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید، به این ترتیب هنگامی که می‌خواهید نیمرو یا املت درست کنید دیگر به اضافه کردن روغن نیز نیاز ندارید و می‌توانید از مهمانان سرزده خود به ویژه در ایام نوروز به شیوه ای سالم و کم هزینه پذیرایی کنید.
 
روشی جدید و باورنکردنی برای تهیه نیمرو با استفاده از فریزر + تصاویر 

یکی دیگر از ترفندهای تهیه مواد غذایی با استفاده از فریزر، قرار دادن تکه‌های میوه داخل آب برای درست کردن قطعات یخ میوه‌ای است، می‌توانید از قطعات میوه، چون موز، انگور، لیمو، سیب و پرتقال برای این کار استفاده کنید و سپس این قطعات یخ زده میوه‌ای را در لیوان شربت قرار دهید.
 
برای اینکه قطعه یخ شفاف و محکم‌تری داشته باشید که به سرعت ذوب نشود از آب گرم برای درست کردن قطعات یخ استفاده کنید، به این ترتیب می‌توانید مدت بیشتری از طعم یخ خود در لیوان شربت لذت ببرید.
 
با قرار دادن قطعات میوه در یخ می‌توانید با ترفندی جالب و زیبا از مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید.

 روشی جدید و باورنکردنی برای تهیه نیمرو با استفاده از فریزر + تصاویر
 
منبع: fhfn
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار