سید فرزاد طلاکش دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به برگزاری روزانه ضیافت رمضان به منظور ترویج فرهنگ مصرف تخم مرغ در ایستگاههای مترو اظهار کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان هر شب ۲ هزار تخم مرغ پخته به همراه پکیج کاملی از افطاری سالم در ایستگاههای مترو شهر بین روزه داران توزیع میشود.
وی گفت: هر شب افطاری ساده به همراه سرو تخم مرغ به ۲ شکل بین روزه داران توزیع میشود که هر بسته شامل تخم مرغ پخته، گردو، خرما، پنیر و بروشوری شامل فرهنگ مصرف تخم مرغ و تغذیه سالم در ماه رمضان است.
دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ افزود: این ضیافت با همکاری مسئولان مترو، وزارت بهداشت و به همت این ستاد برای برجسته سازی جایگاه مصرف تخم مرغ برپا شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
وی یادآور شد: تا پایان ماه مبارک رمضان مجموعا ۲۶ هزار تخم مرغ بین روزه داران سرو میشود که هر شب این ضیافت به صورت چرخشی در سه الی ۴ مترو برگزار میشود و سفره افطاری بطور دائمی در ایستگاه مترو ولیعصر برقرار است.