وزیر کار ایران با تاکید بر اینکه در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای همکاریهای خوبی با چند کشور آفریقایی داشتیم و مربیانی را برای آنها تربیت کردهایم، گفت: با کشورهای زیمبابوه، زامبیا و آنگولا روابط خوبی در حوزههای مختلف آموزشی و تربیت نیروی انسانی داشتیم که میخواهیم با نامیبیا نیز در سطح قابل قبولی این روابط را برقرار کنیم.
ربیعی با اشاره به استیلای چند کشور صنعتی بر هیئت مدیره سازمان بین المللی کار (ILO) گفت: ما به سوی همه کشورهایی که میخواهند این روابط یک جانبه را تغییر دهند و در جهت اصلاح شرایط حاکم بر سازمان بین المللی کار اقدام کنند همکاری میکنیم.
وزیر کار ایران در ادامه بر آمادگی میزبانی از نامیبیا تاکید کرد و گفت: ما در حوزههای آموزش فنی و حرفهای تبادل تجربه در زمینه اداره صندوقهای تامین اجتماعی، تنظیم روابط کار و بهداشت کار میتوانیم با یکدیگر تبادل تجربه داشته باشیم.
ربیعی با اشاره به ملاقات ۳۵ سال پیش خود با نمایندگان سوآپو در کشور لیبی گفت: همه انقلابیها باید برای بهبود وضعیت مردم خود تلاش کنند و طعم شیرین استقلال را به مردم بچشانند.
بر اساس این گزارش، اریک نیمتینا وزیر کار نامیبیا نیر در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی کشور متبوعش با ایران گفت: قصد ما از دیدار و ملاقات با هیئت ایرانی در حاشیه اجلاس سازمان بینالمللی کار تقویت همکاریها و روابط دوجانبه است.
وی ادامه داد: ما میتوانیم در زمینه توسعه اشتغال و ارتقای سطح روابط صنعتی با یکدیگر همکاریهای قابل قبولی داشته باشیم.
وزیر کار نامیبیا با اشاره به اصلاحیه موسوم به ۱۹۸۶ در سازمان بین المللی کار گفت: اگر این اصلاحیه حد نصاب لازم را کسب کند دیگر ۱۰ کشور صنعتی دنیا کرسی دائم را در (ILO) نخواهند داشت.
وی ادامه داد: انتظار ما این است که جمهوری اسلامی ایران هم به این اصلاحیه ملحق شود.
نیمتینا با اشاره به انتخاب نامیبیا به عنوان عضو علی البدل هیئت مدیره سازمان بین المللی کار گفت: از آنجا که جمهوری اسلامی ایران نیز به عنوان عضو اصلی هیئت مدیره سازمان بین المللی کار انتخاب شده است، دو کشور میتوانند همکاریهای قابل ملاحظهای در حوزههایی نظیر آموزش فنی حرفهای و ایجاد فرصتهای جدید شغلی با توجه به نیازهای بازار کار داشته باشند.
انتهای پیام/