به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، سید محمد حسینی سرپرست اداره دامپزشکی سوادکوه و سوادکوه شمالی گفت: طرح نظارتی ماه مبارک رمضان با هدف تامین امنیت غذایی همشهریان از اول این ماه مبارک در این دو شهرستان آغاز شد.
وی از تشکیل اکیپ های سیار بازرسی دامپزشکی حتی ایام تعطیل خبر داد و افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی توسط مامورین دامپزشکی در ماه مبارک رمضان با انجام سرکشی و بازدید کارشناسی بازرسان بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری و توزیع انواع فرآورده های خام دامی انجام می گردد.
حسینی گفت: مراکز توزیع و عرضه فرآورده های دامی، رستوران ها، کبابی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، تنها کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان و سردخانه ها از اماکن تحت نظارت دامپزشکی سوادکوه هستند.
سرپرست دامپزشکی شهرستان های سوادکوه و سوادکوه شمالی بر خرید گوشت و فرآورده های خام دامی از مراکز معتبر از سوی مردم تاکید کرد و افزود: شهروندان در حین خرید حتماً به تاریخ تولید و انقضا و مجوز سازمان دامپزشکی کشور بر روی محصولات توجه کنند.
انتهای پیام/ع