به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، دکتر پهلوانیان رئیس اداره دامپزشکی بابل گفت: این اقدام در راستای انجام اقدامات پیشگیرانه علیه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه گنگو انجام شد و در این عملیات بدن کلیه دام های موجود در روستا و همچنین اماکن نگهداری دام بر علیه کنه ها سمپاشی شدند.
وی در مورد مهمترین توصیه برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری عنوان کرد: مردم گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و به مهر و لیبل روی لاشه توجه کرده، ضمن اینکه بعد از خرید گوشت، ٢۴ ساعت گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود و از مصرف جگر و گوشت خام خودداری نموده و زمان تمیز و یا خرد کردن گوشت از دستکش استفاده شود.
انتهای پیام/ع