هیئت قضایی و حقوق بشری کشورمان در هفتمین دور از گفتگوهای حقوق بشری دو جانبه ایران و سوئیس با رئیس دادگاه «اجباری» این کشور دیدار کرد.

به گزارشگروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛در ابتدای دیدار هیئت قضایی و حقوق بشری ایران با رئیس دادگاه اقدامات اجباری سوئیس، رئیس دادگاه توضیحاتی را در خصوص ساختار، شرح وظایف، کارکرد و صلاحیت‌های این دادگاه ارائه نمود و هدف از تشکیل آن را نظارت بر دادستانی‌ها و اقدامات آن‌ها در حوزه بازداشت و شیوه‌های تحقیق و جمع آوری اطلاعات بیان نمود تا به حقوق شهروندی و حریم خصوصی متهمین، فراتر از قوانین لطمه‌ای وارد نشود.

در این دیدار، کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل و همکاری‌های بین المللی قضایی دبیر ستاد حقوق بشر و رئیس هیات ایرانی نیز ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص سازوکار دادسرا‌ها و محاکم در نظام قضایی جمهوری اسلامی ایران، به تشریح ساختار نظام قضایی و نقش آن در احیای حقوق عامه و اجرای عدالت، استقلال کامل قوه قضائیه و استقلال قضات پرداخت.

وی، استقلال قوه قضائیه را مهمترین تضمین برای اجرای عدالت برشمرد و با اشاره به نظام مجازات‌ها در کشور، درخصوص قانون محور بودن تمامی مجازات‌های صادره توسط قضات نیز مطالبی را مطرح کرد. 

در بخش پایانی این دیدار نیز، قاضی حسینی، توضیحاتی را در مورد حقوق متهم در چارچوب قوانین کیفری جمهوری اسلامی ارائه نمود که مورد استقبال واقع گردید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۲۵ آذر ۱۴۰۱
در حکومت دینی هیچ نهادی مستقل نیست. قوه قضائیه فاقد استقلال و عملکرد قابل قبول اما مهمترین ابزار قدرت تندروهای ماندگار در حاکمیت در جهت تهدید و سرکوب منتقدان و مخالفان است تا اینگونه ظلمها را قانونی جلوه دهند. اگر این قوه استقلال داشت، تخلفات ان قابل پیگیری بود.
آخرین اخبار