کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو در مورد عوامل ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن و بهینه کردن شرایط تهیه غذاهای فست فود توضیحاتی را بیان نمود.

ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده به کیفیت و مقاومت روغن بستگی دارد
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ایفدانا، وحیده شایگان کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو در مورد عوامل ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن و بهینه کردن شرایط تهیه غذاهای فست فود توضیحاتی را بیان نمود.
 
بهینه کردن شرایط تهیه غذاهای فست فود
وی گفت: امروزه یکی از مهمترین دغدغه خانواده‌ها، تغییر سبک زندگی و نوع تغذیه نوجوانان و جوانان است بگونه‌ای که بسیاری از وعده‌های غذایی با صرف غذاهای رستورانی و فوری (Fast Foods) تأمین می‌شود. در دهه اخیر تعداد واحدهای تولید فرآورده‌های غذایی که غذا را درحضور مشتری در روغن سرخ کردنی تهیه و عرضه می‌کنند، بسیار زیاد شده است. سرعت در تهیه و طعم و مزه و بعضا قیمت مناسب اینگونه مواد غذایی از شاخص‌ها و مزیت‌های اصلی و مورد توجه مصرف کنندگان است لذا با توجه به گستردگی قشر مصرف کننده با قاطعیت می‌توان گفت: سلامتی و ایمنی اینگونه فرآورده غذایی یک الزام است.
 
ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن به عوامل زیر، بستگی دارد:

 ۱ -کیفیت و مقاومت و مناسب بودن روغن مورد استفاده برای مصرف سرخ کردنی  
 
 ۲ - دفعات استفاده از روغن در فرایر
 
 ۳ - دما و زمان سرخ کردن بدیهی است هر چقدر دما بالاتر و زمان سرخ کردن طولانی‌تر باشد ترکیبات شیمیائی حاصل از تجزیه شیمیائی و اکسیداتیو روغن مصرفی از جمله انواع رادیکال‌های آزاد، پلیمرها، ترکیبات قطبی و... بیشتری در حین فرآیند تشکیل خواهد شد.
 
 ۴ -نوع و ماهیت ماده سرخ شونده
 
 ۵ - طراحی دستگاه سرخ کن یا فرایر که باید بگونه‌ای باشد که ترکیبات زیانباری حاصل از تجزیه حرارتی را که بتدریج در طول عمل سرخ کردن تشکیل می‌شود، خارج نماید.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار