به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سرهنگ "فضل الله شیری " گفت: ماده 40 قانون بیمه، شركت هاي بيمه گر را مكلف نموده در مواردي كه وسايل نقليه مسبب و زيان ديده در زمان حادثه داراي بيمه نامه معتبر بوده و بين طرفين حادثه اختلافي وجود نداشته باشد، حداكثر تا سقف مالي مندرج در ماده 8 اين قانون (مبلغ 70 میلیون ریال) بدون اخذ گزارش مقامات انتظامي خسارات وارده را پرداخت کنند.
رئیس پلیس راهور استان با اشاره به موارد ذکر شده خاطر نشان کرد: چنانچه بين طرفين حادثه درخصوص تقصر در تصادف، اختلافي وجود نداشته باشد و بدون اينكه با تلفن 110 تماس گرفته يا مراجعه حضوري داشته باشند، مستقيماً به شركت بيمه گر خود مراجعه مي كنند و آن شركت بدون نياز به كروكي تصادف، مكلف به پرداخت خسارت تا سقف تعهداتش خواهد بود.
سرهنگ شیری افزود: چنانچه طرفين با هم در مورد تقصير در تصادف اختلاف داشته باشند و با برقراري تماس با 110، كارشناس پليس راهور يا پليس راه در محل حاضر و فرد مقصر را تشخيص دهد و راننده ي مقصر در تصادف، نظريه شفاهي را بپذيرد، لذا با رفع اختلاف بين آنها، باز هم نياز به ترسيم كروكي نيست و طرفين مي توانند مانند فرض اول اقدام نمايند.
وی ادامه داد: در اين حالت، كارشناس تصادف بايد راننده ي مقصر در تصادف را به دليل تخلفي كه علت تصادف بوده مطابق جدول تخلفات و جرايم، اعمال قانون كرده و بدون اينكه نقشي در تحويل مدارك آنها باهم داشته باشد، آنها را براي دريافت خسارت به شركت بيمه گر مربوط هدايت كند.
این مقام انتظامی در پایان یاد آور شد: امیدواریم ضمن رعایت قوانین رانندگی شاهد بروز حوادث رانندگی کمتری باشیم و رانندگان محترم در صورت بروز تصادف موارد اعلامی را مد نظر داشته و باعث راهبندان و گره های ترافیکی نشوند. لذا اين قانون ظرفيت خوبي را فراهم كرده كه وقت كارشناسان تصادفات صرف ترسيم چنين كروكي هايي نشده و از وجود آنها در امر پيشگيري از وقوع تخلفات و تصادفات و روان سازي ترافيك استفاده بيشتري صورت گیرد، در غیر اینصورت برابر وظیفه اعمال قانون می شود.