به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسنی گفت: در این طرح گروه های بهداشت محیط در قالب ۲۵۳ بازرسبهداشت محیط بر فعالیت بیش از ۱۰۰ هزار امکنه زیارتی ، تهیه و توزیع مواد غذایی ، آموزشی ، تفریحی و اقامتی نظارت می کنند.
وی هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سلامت و بهداشت مجاوران و زائران بارگاه منور رضوی و پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا برشمرد و افزود: در ماه مبارک رمضان تمرکز بیشتر بازرسان بر روی نظارت بر تهیه و توزیع زولبیا و بامیه و مراکز طبخ و توزیع آش های سنتی است.
مدیر بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تهیه و توزیع زولبیا و بامیه امسال تنها در شیرینی فروشی ها و طبخ و توزیع آش های سنتی ( شله ، حلیم ، آش رشته و سوپ) در رستورانها و کبابی ها باید انجام شود، گفت: بازرسان در صورت مشاهده هر گونه تخلف، از طریق مراجع قضایی اقدام خواهند کرد.
حسنی افزود: شهروندان در صورت مشاهده موارد غير بهداشتي تهيه و توزيع مواد غذايي مي توانند مراتب را با شماره تلفن ۱۹۰ به سامانه شکایات بهداشتی وزارت بهداشت اطلاع دهند.
انتهای پیام// م.م