به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: این بیماری توسط کنه ها از دام آلوده به افرادی که با دام زنده ویا کشتار شده تماس دارند منتقل می شود.
دکتر سهراب عاقبتی افزود: با توجه به شیوع بیماری کریمه کنگو در فصل بهار و تابستان ، دامداران باید نسبت به سم پاشی بدن دام و جایگاه های دام سریع اقدام کنند.
وی با بیان اینکه همه کشتارگاه های سنتی در استان غیر فعال شده است گفت : گیلان 3 کشتارگاه صنعتی دارد که کشتار دام ها فقط درآن انجام می شود.
مدیرکل دامپزشکی گیلان خاطر نشان کرد : کشتار دام ها در خارج از کشتار گاه ها خطرآفرین و بر اساس قانون جرم است.
عاقبتی با اشاره به مزیت کشتار دام در کشتارگاه های صنعتی افزود : گوشت بعد از استحصال در این کشتارگاه ها بلافاصله در مراکز عرضه توزیع نمی شود بلکه 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه قرار می گیرد تا ویروس و یا بیماری احتمالی در گوشت غیر فعال شود.
وی به شهروندان توصیه کرد گوشت مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی که دارای شناسنامه کشتارهستند تهیه کنند.