به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ امیرپرویز نیما اظهار کرد: در چهار سال اخیر بیش از 48 هزار مورد بازرسی از کارگاههای مشمول در استان صورت گرفته و بیش از 40 هزار نفر ساعت نیز آموزش به کارگران و کارفرمایان ارائه شده است.
وی در خصوص حوادث کاری که در سال گذشته در استان روی داده نیز یادآور شد: در کل استان 297 مورد حوادث کار داشتیم که بیش از 50 تا 55 درصد این حوادث مربوط به فعالیتهای عمرانی است، لذا اولویت و توجه بیشتر ما روی کارگاههای عمرانی و فعال در زمینه صنعت ساختمان است.
نیما فعالیتهای معدنی را نیز از دیگر موارد پرخطر در زمینه حوادث کار دانست و عنوان کرد: تمام معادن ما در زمره کارگاههای پرخطر قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون 113 معدن فعال در کرمانشاه داریم که 90 درصد آنها سنگهای تزئینی و مابقی قیرطبیعی، گچ و آهک هستند و تمامی کارگاههای این معادن هم روبازند.
به گفته این مسئول، از سال 92 و از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید دغدغه حفظ سلامت نیروی کار بیشتر شد و از همین رو بازرسیهای هدف دار از کارگاههای پرخطر در دستور کار قرار گرفت.
رئیس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار ور فاه اجتماعی استان کرمانشاه تاکید کرد: به علاوه مدل خودبازرسی را از داخل خود کارگاهها آغاز کردیم تا دیگر فعالیت اداره کار در حوزه بازرسیها منفعلانه نباشد.
نیما ادامه داد: همچنین در این مدت چند آیین نامه خوب از جمله آیین نامه تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران و مسئولین ایمنی کارگاهها نیز به تصویب رسید.
وی همچنین از ایجاد دو کارگاه ایمنی در زمینه صنعت ساختمان و معدن هم در استان خبر داد.