وی ادامه داد: سطح زیر کشت زیره سبز در این چهار شهرستان به بیش از ۱۳۴ هکتار میرسد و از این سطوح بیش از ۹۰ تن محصول برداشت میشود.
کارشناس مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: کشت محصول زیره سیاه نیز در شهرستان خور و بیابانک در سطح ۲ دهم درصد هکتار از اراضی انجام شده است.
شاه طالبی در خصوص خواص و آثار دارویی زیره نیز گفت: زیره غنی از املاح معدنی همچون آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، منگنز و منیزیم است. مصرف مس و آهن برای تولید گلبولهای قرمز خون ضروری است و زیره از این نظر منبع مناسبی است. به علاوه میتوان انواع ویتامینهای ضروری همچون A، E، C را از این چاشنی گیاهی مفید دریافت کرد.