به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام، مجید خادمی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان در جلسه بررسی بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در استان اعلام کرد: با توجه به اینکه بیماری تب کریمه کنگو هیچ گونه علائمی بر روی دام و لاشه نداشته، لازم است مردم از خرید گوشت از مراکز غیرمجاز خودداری کرده و گوشت خریداری شده را به مدت 24 ساعت در دمای بین صفر تا چهار درجه در یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسانند.
مجید خادمی به دامداران توصیه کرد از تماس، له کردن و یا جدا کردن کنه از روی بدن دام خودداری کنند.
خادمی عنوان کرد: استفاده از دستکش هنگام قطعه، قطعه کردن گوشت لازم است و مردم باید به مسائل بهداشتی توجه ویژهای داشته باشند.
وی افزود: صدا و سیمای مرکز استان در خصوص افزایش آگاهیهای عمومی مردم اقدام کرده و نیروی انتظامی از حمل و نقل دام بدون گواهی حمل بهداشتی دام در مبادی ورودی استان جلوگیری کند.
انتهای پیام/ ب