رئیس کشتارگاه صنعتی اهواز از تامین ۴۸ درصد گوشت مصرفی خوزستان از این کشتارگاه خبر داد.

تامین گوشت مصرفی خوزستان از کشتارگاه صنعتی اهواز به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ البرز کریمی، رئیس کشتارگاه صنعتی اهواز با اعلام این خبر اظهار داشت: یکی از مهم ترین گام‌های کشتارگاه صنعتی این شهرستان راه‌اندازی سالن‌های پیش سرد گوشت دام است.

وی افزود: کشتارگاه صنعتی اهواز تنها کشتارگاه صنعتی خوزستان سال 94 با سرمایه‌گذاری شهرداری و بخش خصوصی افتتاح گردید.

کریمی با بیان اینکه بخش‌های مختلف کشتار صنعتی در کشتارگاه راه‌اندازی شده است، اذعان کرد: در راستای بهبود کیفیت گوشت دام سالن استراحت دام قبل از کشتار جاگذاری شد.

رئیس کشتارگاه صنعتی اهواز بیان داشت: با توجه به اهمیت 3 مرحله، قبل کشتار، حین کشتار و پس از کشتار یکی از مه مترین گام‌های کشتارگاه در زمینه راه‌اندازی سالن‌های پیش‌سرد گوشت دام است.

وی با اشاره به اینکه اوایل امسال سردخانه کشتارگاه راه‌اندازی شد، خاطرنشان کرد: گوشت دام پس از کشتار به مدت 8 الی 24 ساعت در سردخانه با دمای 0 تا 4 درجه بالای صفر نگهداری می‌شود که این عمل سبب افزایش کیفیت گوشت دام و همچنین جلوگیری از بیماری‌ها از جمله تب کنگو کمک می‌کند.

البرز کریمی گفت: کشتارگاه صنعتی اهواز با ظرفیت 2 هزار راس دام سبک و 200 راس دام سنگین است که به صورت میانگین متوسط یک هزار تا 800 راس دام سبک و 100 تا 80 دام سنگین کشتار می‌شود؛ کشتارگاه صنعتی اهواز 48 درصد مصرف گوشتی خوزستان را تامین می‌کند.

وی بیان کرد: کشتارگاه صنعتی اهواز با 270 نفر پرسنل، 9 نفر دامپزشک، کارشناس بهداشتی و 2 نفر ناظر شرعی اداره می‌شود، همچنین این کشتارگاه یک هزار الی یک هزار و 200  نفر را به طور مستقیم و غیر مستقیم مسغول به کار کرده است.

این مقام مسئول اذعان داشت: در برخی نقاط اطراف اهواز از جمله زرگان، شهرک اهواز، کارون، ملاشیه به صورت غیر مجاز کشتار انجام می‌شود و اکثرا کم‌فروشی می‌کنند همچنین احتمال بیمار بودن این دام‌ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه در کشتارگاه صنعتی اهواز دام‌ها به صورت جداگانه قبل کشتار معاینه می‌شوند، اظهار کرد: هنگام معاینه دام مشکوک به بیماری به قسمت دام‌های مشکوک انتقال داده می‌شود. سال گذشته 1 هزار و 100 راس دام سبک، 50 راس دام سنگین و 18 هزار جگر به دلیل بیماری معدوم شدند.

البرز کریمی با بیان اینکه درحال حاضر صادرات دام از خوزستان به خارج از کشور وجود ندارد، گفت: تا کنون 16 صنعت جانبی کشتارگاه از جمله صنعت پودر خون، پودر گوشت، پودر استخوان و صنعت تبدیل روغن از چربی‌های دامی با اعتبار 40 میلیارد ریال احداث شده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه در طول روز به صورت مکرر قطعی برق را در کشتارگاه رخ می‌دهد، بیان داشت: انتظار داریم وزارت نیرو توجه ویژه‌ای به کشتارگاه صنعتی اهواز داشته باشد با توجه به اینکه کشتارگاه ژنراتور دارد اما توانایی زیادی در تغذیه برق کشتارگاه ندارد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار