معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به آمار دانش‌آموختگان این دانشگاه برای ورود به حرفه معلمی از آخرین وضعیت برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی خبر داد.

ورود ۱۷ هزار دانش‌آموخته دانشگاه فرهنگیان به حرفه معلمی/ آخرین وضعیت برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی

نعمت‌الله موسی‌پور معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص وضعیت برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی سال ۹۵ اظهار کرد: پذیرفته‌شدگان از نیمه مرداد ماه برای برگزاری دوره‌های آمادگی کلاس‌های خود را آغاز می‌کنند و از اول مهر ماه بطور رسمی این دوره شروع به کار می‌کند.
 
وی ادامه داد: در واقع پذیرفته‌شدگان این دوره در بازه زمانی ۵ هفته‌ای کارگاه‌های آشنایی با دوره مهارت‌آموزی، نحوه فعالیت در این دوره‌ها، نحوه توزیع مهارت‌آموزان و ساختار کار مورد توجه قرار می‌گیرد.
 
معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: مهارت‌آموزان به دلیل آنکه از اول مهر ماه باید در مدارس حاضر شوند و از نخستین روز مدرسه تجربه کاری خود را آغاز کنند بنابراین دوره‌های پیش‌آمادگی برای آن‌ها ضروری است البته افرادی که در مقطع ابتدایی پذیرفته شده‌اند باید از ۳۱ شهریور در مدارس حضور پیدا کنند بنابراین تا پیش از این تاریخ باید تمامی مراحل اولیه انجام شده باشد.
 
موسی‌پور اظهار کرد: برای این گروه از مهارت‌آموزان دوره یک ساله به منزله کار‌آموزی محسوب شده و حکم استخدامی صادر نمی‌شود و از مهر ۹۷ می‌توانند به عنوان معلم در کلاس‌های درس حضور پیدا کنند.
 
وی در مورد تعداد افرادیکه از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد آموزش و پرورش می‌شوند گفت: امسال ورودی‌های سال ۹۲ که قریب به ۱۷ هزار نفر هستند و تعدادی از دانش‌آموختگان سال ۹۲ که حدود ۱۰۰۰ نفر را شامل می‌شوند در کلاس‌های درس حضور پیدا خواهند کرد البته با توجه به شرایط ممکن است از ورودی‌های سال ۹۲ حدوداً ۱۶ هزار نفر بطور قطعی وارد حرفه معلمی شوند که در مجموع ۲ سال ۹۱ و ۹۲، ۱۷ هزار نفر را تشکیل می‌دهند.
 
موسی‌پور با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان ۳ نوع فارغ‌التحصیل امسال دارد بیان کرد: یک گروه دانش‌آموختگان کارشناسی پیوسته هستند که برای اولین بار کار خود در آموزش و پرورش را شروع می‌کنند، گروه بعدی افرادی هستند که از کارشناسی ناپیوسته فارغ‌التحصیل شده و پیش از آن معلم بوده‌اند و گروه سوم دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد هستند که در ۲ دوره مهر و بهمن فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد نیز پیش از این معلم بوده‌اند.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Australia
رامین ت
۰۸:۲۵ ۱۱ خرداد ۱۳۹۶
با سلام و احترام
خواهش میکنم از مسولین که خودشون رو به جای ما بذارن. ما در شرایط سنی ای نیستیم که بتونیم بدون حقوق زندگی کنیم اکثرمون تو رنج سنی 30هستیم و به هر نحوی باید استقلال مالی داشته باشیم. همسر داریم و بچه. وقتی یه سال بدون حقوق کار کنیم از کجا باید خرج زنو بچه اجاره خونه و … رو بدیم
با اینکار نه راه پس نه راه پیش نذاشتین بدامون.
یه سال بدون حقوق چطور باید اسکان غذا و سایر مخارج رو تامین کنیم. و کار فعلیمون رو هم باید بذاریم کنار . چون وقتمونو باید برای مدرسه بگذاریم
Iran (Islamic Republic of)
یه داوطلب
۲۳:۰۱ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ahmadi
۱۶:۳۷ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
با سلام ممنون بابت مصاحبه و پیگیری شما دوستان عزیز - بی نهایت ممنون
Iran (Islamic Republic of)
حسینی
۱۴:۰۷ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
بلی
Iran (Islamic Republic of)
حسینی
۱۴:۰۷ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
بلی
Iran (Islamic Republic of)
سعیده
۱۴:۰۱ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
سلام این چ وضعیشه ما از زندگیمون زدیم دکترارو ول کردیم...ازمونا دیگه رو نرفتیم بخاطر عشق ب معلمی ...دارین در حق ما ظلم میکنین یکسال حقوق نداشته باشیم این کجای انصافه با این اوضاع کشور و گرونی ها چرا مسوولین واقعا درک نمیکنن ما جوونارو بعد چن سال استخدام شو ...بعد بیاچوب بی برنامگی بقیه رو بخور...خدایاااااااااااااااا تو کمکون کن
Iran (Islamic Republic of)
سعیده
۱۴:۰۱ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
سلام این چ وضعیشه ما از زندگیمون زدیم دکترارو ول کردیم...ازمونا دیگه رو نرفتیم بخاطر عشق ب معلمی ...دارین در حق ما ظلم میکنین یکسال حقوق نداشته باشیم این کجای انصافه با این اوضاع کشور و گرونی ها چرا مسوولین واقعا درک نمیکنن ما جوونارو بعد چن سال استخدام شو .
آخرین اخبار