به رغم ادعای شرکت "فیلیپ موریس"(philip morris) مبنی بر ساخت یک سیگار الکترونیکی با سموم کمتر، یک پژوهش نشان میدهد که این سیگار سرطان‌زا تر از سیگارهای معمولی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  از سیگارهای الکترونیکی که به جای سوزاندن توتون، آن را گرم می‌کنند طی سالیان اخیر به عنوان امن‌ترین و کم‌ضررترین روش سیگار کشیدن یاد شده است، اما پژوهش جدید "دانشگاه برن"(Bern) سوییس با شناسایی سرطان‌زاتر بودن این نوع سیگارها نسبت به سیگارهای معمولی و سنتی این فرضیه را رد می‌کند.
 
فیلیپ موریس می‌گوید، این سیگار الکترونیکی موسوم به "IQOS" می‌تواند قسمت توتون سیگار معمولی را درون خود جای داده و از طریق گرم کردن توتون به جای سوزاندن آن، اثرات سمی سیگار را 90 درصد کاهش دهد.
 
با این حال پژوهش جدید نشان می‌دهد این دستگاه فرآیندهای شیمیایی جدیدی را تولید می‌کند که نسبت به سیگار کشیدن معمولی سرطان‌زاتر است.
 
به گفته محققان برخی از این فرآیندها به قدری سرطان‌زا هستند که نمی‌توان برای آنها کمترین میزان استاندارد را تعریف کرد. آنها معتقدند سیگارهای الکترونیکی نیز باید مانند سیگارهای معمولی دچار محدودیت در استفاده در فضاهای عمومی شوند تا افراد مجاور دود آن را تنفس نکنند.
 
منبع:ایسنا
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۲۰:۲۶ ۰۶ مهر ۱۳۹۷
چند روزی است که راجع به سیگار الکترونیکی تحقیق میکنم تا سیگار رو ترک کنم. هرجا رو نگاه کردم(منابع انگلیسی) همگی میگن 95% سالم تر از سیگارهای عادی هستند. در ضمن یه سرچ کوچیک کردم معلوم شد این آقای فیلیپ موریس صاحب یکی از بزرگترین کمپانی های سیگار و تنباکو توی آمریکاست و صنعتش با سیگار الکترونیکی در خطره. سیگارهای الکترونیکی ممکن است باعث مقداری کم اشتهایی شوند. 7000 هزار ماده شیمیایی در تنباکوی سیگار سنتی وجود دارد که 60 تا از اونها قطعا سرطان زا هستند. در سیگار الکترونیکی فقط نیکوتین وجود دارد که خود نیکوتین به تنهایی سرطان زا نیست و فقط وابستگی ایجاد میکند و در سیگار الکترونیکی خبری از 6999 ماده شیمیایی دیگر نیست.