بیماری تب کنگو در استان گزارش نشده است، مردم به‌منظور جلوگیری از این بیماری گوشت را از مراکز معتبر خریداری کنند.

محمد سعیدی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: تهیه گوشت موردنیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی‌ها خریداری کنند و همچنین رعایت روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوانات مانند پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک، خودداری از رفت‌وآمد در محل‌های کشتار غیرمجاز و اجتناب از خوردن گوشت، جگر خام و نیم پخته ازجمله مواردی است که به کنترل این بیماری کمک می‌کند.

وی افزود: جدا نگاه‌داشتن جایگاه دام از محل زندگی، خودداری از فشردن (له کردن کنه) با دست یا روی بدن دام، پرهیز از تماس بدن با ترشحات و خون دام و جلوگیری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز ازجمله مواردی است که در عدم سرایت بیماری تب کریمه کنگو بسیار اثرگذار خواهد بود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بابیان اینکه قصاب‌ها در هنگام ذبح باید از دستکش و چکمه استفاده کنند، اظهارداشت: مردم دام موردنظر برای کشتار را باید از میدان‌ها معتبر دام تهیه و از کشتار در منازل شخصی به‌شدت پرهیز کنند و توصیه می‌شود گوشت پس از ذبح حتماً ۴۸ساعت در یخچال و فریزر نگه‌داری شود.

سعیدی عامل انتقال این بیماری را کنه برشمرد و گفت: کنه یکی از حشرات ناقل بیماری در حیوانات است که می‌تواند یک حیوان آلوده به‌راحتی این بیماری را به انسان منتقل کند لذا به همین سبب توصیه می‌شود تا برطرف شدن کامل این بیماری در کشور مردم حتماً گوشت را از مراکز معتبر خریداری کنند.

انتهای پیام/ م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.