به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، رئیس
اداره قرنطینه و امنیت زیستی این اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: صادرات ماهی قزل آلا از
اصفهان به کشور امارات از این پس هفته ای 2 بار (روزهای دوشنبه و پنجشنبه)
انجام می شود.
منصور کیمیایی اضافه کرد: این محصول در یکی از شرکت های
بسته بندی آبزیان زیر نظارت اداره کل دامپزشکی استان، بسته بندی و از طریق
فرودگاه شهید بهشتی اصفهان صادر می شود.
وی گفت: افزایش ظرفیت اصفهان در
تولید انواع فرآورده های خام دامی و آبزیان سبب شده است تا صادرات این
فرآورده ها از این استان افزایش یابد.
کیمیایی افزود: هر سال سعی می شود متناسب با نیاز کشورهای هدف، محصولات جدیدی به سبد صادراتی مواد پروتئینی استان اصفهان اضافه شود.
رئیس
اداره قرنطینه و امنیت زیستی این اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: این
اداره کل آمادگی دارد تا در راستای افزایش صادرات غیرنفتی و تحقق اقتصاد
مقاومتی با انجام نظارت ها و ارائه مشاوره های لازم، به صادرکنندگان این
بخش کمک کند.
براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، سال گذشته
6 هزار و 576 تُن انواع آبزی(ماهیان گرم آبی، سردابی و خاویاری) در مناطق
مستعد استان تولید شد.