به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین دشتی در جلسه بررسی مهارتآموزی مددجویان در اردبیل اظهار داشت:مهارتآموزی به مددجویان و فرزندان خانوادههای تحت حمایت از جمله برنامههای مهم و حائز اهمیت کمیته امداد به منظور توانمندسازی و خوداتکایی آنان محسوب میشود.
ویگفت: برای ارائه خدمات آموزشی فنی و تخصصی به مددجویان تحت حمایت تفاهمنامه همکاری بین کمیته امداد و سازمان فنی و حرفهای استان منعقد شده تا آنان پس از اخذ مهارتهای لازم بتوانند شغل مورد علاقه خود را ایجاد کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه ارائه آموزشهای شغلی به مددجویان یکی از راهکارهای اساسی کمیته امداد در توانمندسازی و خروج آنان از چرخه حمایتی استتصریحکرد: از طریق استعدادسنجی و ارائه مشاوره و راهنماییهای لازم به خانوادههای تحت حمایت میکوشیم که آنان را به سمت استقلال اقتصادی سوق دهیم تا بر روی تواناییهای خود تکیه کنند.
دشتی با اشاره به اینکه در سال گذشته 6 هزار و 880 نفر از مددجویان تحت حمایت آموزشهای فنی و تخصصی را فراگرفتهاند، بیان کرد: پس از ارائه آموزشهای شغلی به مددجویان، تلاش میشود تا با پرداخت تسهیلات اشتغال، آنان شغل مورد نظر خود را ایجاد کرده و وارد بازار کار شوند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل افزود: در سال گذشته نزدیک به یک هزار و 600 نفر از مددجویان تحت حمایت در آموزشگاههای زیر نظر سازمان فنی و حرفهای حضور یافته و مهارتهای شغلی را کسب کردهاند و 370 نفر از مددجویان نیز در مراکز فنی و حرفهای استان آموزشهای لازم را فراگرفتهاند.
وی اظهار کرد: به منظور توانمندسازی اقشار آسیبپذیر کمیته امداد ارائه برنامههای آموزشی و مهارتهای شغلی را در اولویت برنامههای خود قرار داده است که هرچقدر دورهها و کارگاههای آموزش فنی و حرفهای به صورت کیفیتر برگزار شود به همان میزان میتوانیم شاهد خوداشتغالی و کارآفرینی مددجویان تحت پوشش باشیم.
دشتی گفت: در سال گذشته دو هزار و 189 فرصت شغلی برای خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد استان اردبیل ایجاد شده و امسالبا همکاری مضاعف سازمان فنی و حرفهای، بانکهای عامل و سایر شرکتها و کارخانههای استان تلاش داریم فرصتهای شغلی بیشتری را برای مددجویان ایجاد کنیم.
انتهای پیام/ع