وی با بیان اینکه نظارتهای مذکور در قالب ۳۱ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی انجام میشود، گفت: در مجموع ۷۸ ناظر بهداشتی در انجام بازرسی و نظارتهای بهداشتی این طرح حضور مستمر و فعال دارند.
این مقام مسئول مدت اجرای طرح مذکور را یک ماه اعلام کرد و افزود: با توجه به هماهنگیهای به عمل آمده با دستگاه محترم قضایی در این طرح با متخلفانی که سلامت شهروندان را به مخاطره میاندازند به شدت برخورد خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه هدف از اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی را در راستای اجرای ضوابط و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور برای اطمینان هر چه بیشتر از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان عنوان کرد و گفت: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تهیه، استحصال، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی و همچنین خودروهای حمل و نقل از جمله مهمترین وظایف ذاتی دامپزشکی در حوزه بهداشت عمومی محسوب میشود.
دکتر پرور با اشاره به نظارتهای مستمر دامپزشکی در تمامی ایام سال خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان و با توجه به افزایش عرضه و تقاضا در بازار، بازرسان دامپزشکی تلاش میکنند تا مصرف کننده با اطمینان خاطر از نحوه نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی عرضه شده نسبت به تامین فرآوردههای خام دامی سالم و بهداشتی خود اقدام کنند.
وی همچنین به شهروندان توصیه کرد که فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
این مقام مسئول با اعلام شماره تماس چهاررقمی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ برای ارتباط مردمی با کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه یادآور شد: هم استانیها میتوانند از این طریق گزارشات، انتقادات و پیشنهادات خود را منتقل کنند.