فرمانده هوافضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از آزمایش اولین موشک بالستیک زمین به زمین در ایران با نام دزفول در آینده ای نزدیک خبر داد.

آزمایش اولین موشک بالستیک زمین به زمین با نام دزفولبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ سردار امیرعلی حاجی زاده، فرمانده هوافضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن گرامیداشت چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری دزفول گفت: مقام معظم رهبری و امام راحل با سخنانی که در مورد این شهرستان بیان کردند به شهر دزفول و تک تک خواهران و برادران دزفولی 2 مدال افتخار اهدا کردند.

وی افزود: کینه رژیم بعثی به اندازه ای بود که ابتدای جنگ را با آتش سنگین توپخانه ها و مهمات پر تعداد و با بمباران بمب افکن های هوایی و موشک های سنگین با کلاهک های یک تنی ادامه داد.

سردار حاجی زاده با بیان اینکه کمتر شهری در جهان وجود دارد که با سه آتش توپخانه، موشک، راکت های سنگین مورد تهاجم قرار گرفته باشد، بیان داشت: مقاومت و پایداری مردم دزفول در این آزمایش بزرگ در اوج مظلومیت انجام شد.

فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: مظلومانه به این دلیل که در آن زمان کشورهای اروپایی و منطقه امکانات بسیار زیاد و پیشرفته ای را به صدام داده بودند در حالیکه ما تا ۴۰ماه پس از شروع جنگ هیچگونه موشکی نداشتیم، تحریم بوده و با محدودیت مواجه بودیم و این دزفول قهرمان بود که با تقدیم 2 هزار و ۶۰۰ شهید در اوج این کمبودها مظلومانه ایستاد و مقاومت کرد.

وی اظهار داشت: اگر پشتیبانی آمریکا و روسیه و کشورهای منطقه نبود، جنگ می بایست دو ساله تمام می شد و اگر ایستادگی و یکپارچگی ملت مقاوم ایران نبود قطعا امروز ما باید شاهد این می بودیم که مرز زمینی ما با عراق در حاشیه شهر دزفول و اهواز قرار می گرفت اما آنچه باعث شد که حتی یک متر از خاک سرزمین ما جدا نشود همین مقاومت های مردم دزفول بود.

سردار امیرعلی حاجی زاده با بیان اینکه 8 سال جنگ تحمیلی مسئولان کشوری را متوجه این مهم ساخت که باید روی پای خود بایستیم و نمی توان با اتکا به کشورهای دیگر توان دفاعی ایجاد کرد، بیان کرد: در تمام 8 سال جنگ تحمیلی مصمم بودیم تا تسهیلات جنگی خود را آماده کنیم.

وی اذعان داشت: ما در آن زمان موشک پیشرفته نداشتیم وگرنه اجازه نمی دادیم جنگ 8 سال طول بکشد و با تقدیم هزاران شهید شرمنده ایران و به ویژه مردم دزفول شویم.

سردار حاجی زاده با بیان اینکه شرایط سخت جنگ تحمیلی باعث شد ما تهدید دشمن را تبدیل به فرصت کنیم، گفت: از همان روز ها ما به فکر خود کفایی افتادیم و تحقیقات خود را آغاز و شروع به ساخت تجهیزات پیشرفته جنگی کردیم.

وی افزود: امروزه ما در داخل کشور با تکیه بر توان نیروهای بومی توانسته ایم به موفقیت برسیم و به یک قدرت موشکی در جهان تبدیل شویم.

وی ایران را جزو کشورهای تراز اول جهان در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین برشمرد و گفت: امروزه ایران در حوزه راداری، جنگ الکترونیک، دریایی، زمینی و در تمام حوزه ها خودکفا شده است، امروزه از معادن سنگ آهن مواد اولیه بدنه موشک استخراج می کنیم و ۷۰ درصد وزن موشک که سوخت آن است نیز از مواد اولیه نفتی و سنگ نمک مناطق مختلف ایران استخراج می شود.

فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: این قدرت توسط امکانات کاملا ایرانی و جوانان و دانشمندان خوش فکر و خلاق کشور از ایده تا محصول تبدیل به ابزار و قدرت ما شده و این توسعه موشکی باعث ناراحتی و فشار دشمن شده است.

سردار حاجی زاده با تاکید بر اینکه ارتش و سپاه مصمم هستند تا این قدرت را افزایش دهند، افزود: ما به عنوان ارتش و سپاه و نیروهای مسلح اجازه نخواهیم داد حوادث آتش بار همانند جنگ تحمیلی بر سر شهرهای کشور از جمله دزفول توسط هیچ قدرتی تکرار شود و با تکیه بر فرماندهی کل قوا اجازه تکرار حوادث تلخ را نخواهیم داد.

سردار حاجی زاده با تاکید بر اینکه ما قدرت موشکی را توسعه خواهیم داد، تصریح کرد: در این زمینه حرف و تهدیدهای دشمن هیچگونه تاثیری بر روند پیشرفت ما نخواهد داشت.

وی در ادامه خطاب به مردم دزفول با تقدیر از رشادت های مردم دزفول در طول هشت سال جنگ تحمیلی عنوان کرد: در آینده اولین موشک بالستیک زمین به زمین در ایران با نام دزفول آزمایش خواهد شد.

فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین خبر داد: به دنبال این هستیم تا در آینده ای نزدیک موزه دفاع مقدس دزفول را از تجهیزات موشکی و دفاعی غنی کنیم.

سردار حاجی زاده در پایان از طرف سپاه پاسداران به تمام مردم دزفول قول داد که با تمام توان در مقابل دشمن ایستاد

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۴ ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
ممنون سردار منو همه همردم شهرم از شما صمیمانه تشکر می کنیم