وی یکی از وظایف سفارتخانهها را ایجاد بستر ارتباطی بین اتاقهای بازرگانی دانست و افزود: اتاقهای بازرگانی اصفهان و جاکارتا میتوانند زمینه توسعه روابط اقتصادی را فراهم سازند.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان خواستار ایجاد پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه تخصصی اندونزی شد و گفت: شرکتهای استان اصفهان میتوانند از طریق این پاویون به معرفی توانمندیهای خود بپردازند.
اکتاوینو علمودین سفیر اندونزی در ایران نیز این دیدار عنوان کرد: هدف من از سفر به اصفهان برقراری روابط نزدیک تجاری بین اندونزی و اصفهان است.
وی با اشاره به حضور هیأتهای تجاری اندونزی در ایران مطرح کرد: آماده پذیرش هیأتهای تجاری اصفهان در استانهای اندونزی هستیم.
سفیر اندونزی در ایران استان بنگکولو اندونزی را یکی از استانهای فعال در بخش صنایع نساجی و غذایی برشمرد و اذعان داشت: اصفهان و بنگکولو میتوانند در زمینههای مختلف، روابط اقتصادی و سرمایهگذاری را تعریف کنند.
وی از اتاق بازرگانی اصفهان و بازرگانان این استان برای حضور در نمایشگاه تخصصی اندونزی در شهریورماه دعوت کرد و گفت: در این نمایشگاه توانمندیهای صنعتی، کشاورزی و خدماتی شرکتهای اندونزیایی در معرض نمایش قرار میگیرد.
اندونزی با جمعیت 258 میلیون نفری پرجمعیتترین کشور مسلمان است؛ در سال گذشته حجم واردات این کشور از ایران 90 میلیون دلار و صادراتش به ایران 89 میلیون دلار بوده است؛ نفت، قیر، مواد شیمیایی و پتروشیمی، دستگاههای الکترونیکی، محصولات کشاورزی و موتورهای الکترونیکی به عنوان مهمترین واردات از ایران و کاغذ، الیاف مصنوعی، ماهی و روغن از مهمترین اقلام صادراتی این کشور به ایران است.