به منظور تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی خراسان رضوی در قالب 75 گروه ثابت و سیار اجرا می شود.

اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضانبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از مشهد ،محمد رشتی باف معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: با توجه به وظیفه مندی دامپزشکی در نظارت بر مراکز مرتبط با فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان، کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی از قبیل مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، ‌کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی در اقصی نقاط سطح استان و بویژه شهرستان مشهد تحت کنترل و نظارت ویژه قرار گرفته و بطور مستمر بازرسی می شوند.

وی از شهروندان خواست ضمن توجه به توصیه های بهداشتی دامپزشکی در هنگام تهیه انواع فراورده های خام دامی تازه و منجمد، فراورده خام دامی مورد نیاز خود را به مقدار نیاز و از مراکز عرضه مجاز و مورد اطمینان تهیه نمایند.

وی خاطرنشان ساخت: عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعه‌بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های بسته‌بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی تخلف محسوب می شود و شهروندان می شتوانند مراتب را در مشهد با شماره‌تلفن‌های 37250025، 37250035 ،36233075 ،1512 و در شهرستان‌ها به نزدیکترین شبکه دامپزشکی اطلاع داده تا برخورد قانونی و لازم صورت پذیرد.

رشتی باف از آمادگی سامانه دریافت پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان نیز با شماره 300001512 جهت اعلام موارد تخلف و رسیدگی به آنها خبر داد. وی یادآور شد در این خصوص و در جهت اجرای هرچه بهتر طرح در جهت تامین امنیت غذایی جامعه، هماهنگی لازم با سایر نهادهای مرتبط در حال انجام است.

انتهای پیام/ ف.ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.