به گزارش
گروه استان های
باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان بنا به اعلام روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان كرمان، با حضور مدير شيلات سازمان جهاد كشاورزي استان كرمان و همچنين فرماندار و توليد كنندگان اين بخش با هدف نهادينه شدن مصرف آبزيان در برنامه غذايي و فرهنگ سازي افزايش مصرف گوشت سفيد و بالا بردن سرانه مصرف ان همايشي تحت عنوان طبخ انواع ماهي در شهرستان فهرج برگزار شد.
عظيمي مدير جهاد كشاورزي شهرستان فهرج گفت : در اين مراسم كه با حضور توليد كنندگان برگزار گرديد كارشناس تغذيه اهميت و فوايد مصرف آبزيان را براي خانواده ها تشريح و مباحث علمي و عملي تغذيه با ماهي را تشريح کرد.
در اين جشنواره مهندس ابوالقاسمي مدير شيلا ت سازمان جهاد كشاورزي سازمان استان كرمان به تشريح فعاليت اين بخش پرداخت و بيان كرد خوشبختانه آبزي پروري مورد استقبال مردم قرار گرفته و با پتانسيل موجود مي توان در جهت اشتغال زايي قدم هاي موثري برداشت.