وی تولید محصولات کشاورزی، فرش دستباف و صنایعدستی در ۱۷۰ رشته را از دیگر مزیتهای تولیدی استان برشمرد و گفت: صنایعدستی استان اصفهان میتواند یکی از بخشهای مهم صادراتی با چین باشد.
سهلآبادی به تهیه ۱۴۰ طرح قابل سرمایهگذاری خارجی در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: این طرحها از سوی سازمانهای دولتی و بخش خصوصی موردحمایت است و تمام مراحل مطالعه و مکانیابی آن صورت گرفته است.
وی به نقش بانوان در عرصه اقتصادی و اجتماعی استان اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: در انتخابات پیش روی شورای شهر اصفهان بانوان کاندیدا حضور فعالی در عرصه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی دارند.
معاون استاندار گوانجو در این دیدار، گفت: رابطه اصفهان و گوانجو به یکصد سال اخیر بازمیگردد و این دو استان از طریق راه ابریشم دریایی به تبادل کالا میپرداختند.
لی جی پینگ با اشاره به پیشرفت اقتصادی چین در بخشهای مختلف، اظهار داشت: صنایع پتروشیمی، نساجی و های تک در گوانجو رشد فراوانی داشته و زمینه مناسبی برای توسعه همکاری با استان اصفهان است.
معاون استاندار گوانجو با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری اتاق بازرگانی اصفهان و گوانجو گفت: این تفاهمنامه نقطه عطف روابط اقتصادی این دو استان است.
پینگ تولید تزیینات داخلی را یکی از بخشهای مهم اقتصادی گوانجو برشمرد و افزود: استفاده از تجهیزات مدرن انرژی و سازگار با محیطزیست از دیگر توانمندیهای این استان است.
وی با اشاره روابط نزدیک گوانجو و اصفهان، بیان داشت: هیات تجاری متعددی از سوی دو استان تبادل شده و امیدوارم روابط اقتصادی دو طرف تقویت شود.