مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: محتوای کتاب های درسی با تایید علما و مراجع تقلید و متخصصان امر انتخاب می شود.

محتوای کتاب های درسی با تاییدیه علمای دینیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ محمد محسن بیگی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: محتوای کتاب های درسی پس از این که توسط مراجع تقلید و متخصصان امر تایید شد در کتاب های درسی گنجانده می شود، لذا هیچ تغییری در محتوای کتاب درسی ما به وجود نیامده و نخواهد آمد.
 
وی با اشاره به این که سند 2030 در سازمان ملل منتشر و بسیاری از کشورها آن را امضا کرده اند، خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران اسنادی را که با مبانی دینی و اسلامی در تضاد باشد اجرا نمی کند.
 
محسن بیگی تصریح کرد: تمام کشورها برای امضا و اجرای اسنادی که در سازمان ملل منتشر می شود شرط و شروطی می گذارند لذا جمهوری اسلامی ایران نیز برای اجرای این سند شرط گذاشته که مواردی را که با مبانی فرهنگی، اسلامی و اسناد بالادستی از جمله سند تحول بنیادین همخوانی نداشته باشد اجرا نکند.
 
وی با اشاره به اینکه فعالیت هایی که بر اساس سند تحول بنیادین بر عهده آموزش و پرورش است مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: سند تحول بنیادین به عنوان یک سند بالا دستی در حوزه آموزش و پرورش در حال اجرا است.
 
وی افزود: حتی زمزمه هیچ کدام از مسائلی که امروز برخی در قالب سند 2030 مطرح می کنند در آموزش پرورش مطرح نشده تا چه برسد به این که برای این موارد محتوا تولید شود یا کتابی وجود داشته باشد.
 
محسن بیگی خاطر نشان کرد: اکنون هم تمام مبانی که در گذشته در آموزش و پرورش اجرا می شده در حال اجرا است و فعالیت های قرآنی و دینی به اندازه ای در آموزش و پرورش مورد تاکید قرار دارد که امسال 180 هزار دانش آموز کرمانی در رشته های مختلف قرآنی شرکت کردند و این نشان می دهد توجه به مسائل دینی و قرآنی حتی نسبت به سال های گذشته افزایش پیدا کرده است.
 
وی با بیان این که مبنا و پایه محتوای کتاب های درسی در شورای انقلاب فرهنگی تعریف می شود، افزود: مرکز پژوهش های عترت تالیف کتب درسی، این محتوا را مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی و سند تحول بنیادین تعریف می کند.
 
وی با بیان این که ممکن است برخی بندهای منشور حقوق بشر نیز با فرهنگ ما همخوانی نداشته باشد، تصریح کرد: ما هیچ الزامی به اجرای این بندها نداریم لذا سند 2030 هم مشابه آنها است.
 
محسن بیگی تصریح کرد: سند تحول بنیادین، سند بالادستی و مبنای کار آموزش و پرورش است و به عنوان یک سند محکم، یک اصل و قانون در آموزش و پرورش پذیرفته شده است و بخش زیادی از زیرساخت زیر نظام هایی لازم برای اجرای سند تحول بنیادین انجام شده و در کتب درسی موجود است.
 
وی گفت: کلیات مسائل تعلیم و تربیت با وجود سند تحول بنیادین حتی برای 20 سال آینده هم تصویب و ابلاغ شده و همین موارد پیاده سازی و اجرا می شود.
 
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در هفته معلم سال جاری اشاره کرد و گفت: دست هایی در کار است که می خواهند اعتبار آموزش و پرورش را از بین ببرند و به این اعتبار آموزش و پرورش خدشه وارد کنند.
 
محسن بیگی تاکید کرد: مردم باید هوشیار باشند و مسئولان نیز باید بدانند برخی از مطامع زودگذر نباید بر اصل و اساس نظام تعلیم و تربیت کشور سایه بیندازد.
 
وی گفت: هیچ نگرانی و دغدغه ای در حوزه تعلیم و تربیت با وجود شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجلس شورای اسلامی، مراجع تقلید و همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی وجود ندارد.
انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار