به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه بخش کشاورزی پویا، زمینه ساز اشتغالزایی مولد و یکی از عوامل مهم تحقق اقتصاد مقاومتی است، گفت: جهاد کشاورزی آمادگی دارد با همکاری بسیج سازندگی و صندوق کارآفرینی امید از منابع موجود اعتباری تسهیلات خوداشتغالی برای توسعه کشت گوجی بری بعنوان شغل مکمل خانوارها برای ایجاد اشتغال و معیشت خانوار و توسعه پایدار کشاورزی استفاده کند.
فرزین فرهادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر نیز گفت : 80 هزار نهال گوجی بری از نوع قرمز و سیاه در این شهرستان تولید و آماده عرضه به بازار است.
وی افزود: گوجی بری بصورت تازه، خشکبار، آب میوه، عصاره و پودر استفاده و در ظروف داروئی ارائه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر گفت : بالاترین غلظت آنتی اکسیدان در برگ گوجی بری است که به عنوان چای و دمنوش استفاده می شود و به دلیل تاثیر آن در جلوگیری از رشد و عدم پیشرفت سلول های سرطانی و کاهش عوارض شیمی درمانی، مانع تشکیل تومور و رشد آن می شود.
فرزین فرهادی افزود: پاکسازی پوست، محافظت از دستگاه ایمنی بدن، ضدپیری، کاهش دردهای بدن، کاهندهی کلسترول و تریگلیسرید خون از خواص دارویی این گیاه است.
وی گفت : این میوه حاوی تمام اسید آمینههای ضروری، بیش از ۲۱ مادهی معدنی، آهن، پلیساکارید، ویتامین B،ویتامین Eو بسیاری دیگر از مواد مغذی است.
انتهای پیام/آ
من میخوام تو زمینی ب مساحت تقریبا 2000مترمربع از این گیاه بکارم
نهالشو از کجا میتونم تهیه کنم و جائی ک بمن مشاوره برای کاشتش بده