به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛حمید رمضانی معاون سلامت دامپزشکی خراسان شمالی گفت: سال 95 3میلیون و 340هزارکیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاههای دام استان تولید شد.
وی افزود: در این مدت 98 هزارو 648 رأس دام سبک و سنگین در 8 کشتارگاه صنعتی و سنتی استان کشتار شد.
رمضانی اظهار کرد: در این مدت در سه کشتارگاه طیور خراسان شمالی نیز ، 13 هزارو 750 تُن گوشت سفید استحصال و روانه بازارهای مصرف شد.
معاون سلامت دامپزشکی استان گفت: سال گذشته 14 هزارو 321 کیلوگرم گوشت غیر قابل مصرف کشف و ضبط شد.
انتهای پیام/آ