برخی غذاها اگرچه مزایایی دارند اما از جهتی دیگر استفاده بیش از حد آنها یا برای برخی که مبتلا به بیماریها و نواقصی هستند باعث پوکی استخوان و ورم پا میشود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از افراد بدلیل استفاده بیش از حد از نمک، ادویه و غذاهای فرآوری شده همچون سوسیس، کالباس، چیس، پفک و انواع کنسروها به دلیل داشتن سدیم زیاد خطرات و بیماری هایی را در فرد پدیدار می‌کند.
 
وی افزود: افرادی که بیش از حد از نمک و ادویه و غذاهای فرآوری شده استفاده می‌کنند بیشتر در معرض بیماری قرار می گیرند. بنابراین، بهتر است مصرف این گونه غذاها را به حداقل برسانید زیرا در صورت استفاده از این مواد غذایی دچار بیماریهایی همچون افزایش فشار خون، نارسایی کلیوی، به وجود آمدن ورم پا و پوکی استخوان می‌شوید.
 
منبع: افکار نیوز
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.