به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛هانیه ناصری اظهار کرد: دم کرده برگ ریحان اثر ضدتشنج دارد و معالج سردردهای میگرن و عصبی است.
وی از خاصیت مدر بودن برگ ریحان یاد کرد و افزود: خوردن ریحان دستگاه هاضمه را تقویت میکند و نوشیدن دم کرده آن نفخ و گاز معده را از بین میبرد.
به گفته این کارشناس، برگ ریحان همچنین دارای خاصیت تببری است و به عنوان مسکن استفاده میشود و دم کرده آن برای درمان سرگیجه مفید است.
ناصری با اشاره به اینکه جویدن برگ ریحان برای زخم های دهان مفید است، تاکید کرد: اگر تخم ریحان را بكوبید و با صمغ عربی مخلوط كنید، داروی خوبی برای درمان اسهال خواهد بود.
وی معتقد است، برگ ریحان همچنین اثر زیاد كننده شیر دارد و مادران شیرده حتما باید از این گیاه استفاده كنند.
این کارشناس ارشد طب سنتی از خاصیت برگ ریحان برای درمان ناراحتیهای حاصل از نیش حشرات یاد کرد و افزود: كافی است محل گزش حشرات را با برگ ریحان ماساژ دهید تا خارش و درد آن برطرف شود.
وی تصریح کرد: ریحان یک خاصیت جالب دیگر نیز دارد، اگر گلدان ریحان را جلوی پنجره بگذارید حشرات و مگس را فراری می دهد و مانع ورود آنها به داخل خانه میشود.
ناصری با اشاره به اینکه دم كرده دانه ریحان برای درمان ورم كلیه و ترشحات زنانه بكار میرود، یادآوری کرد: ریحان از لحاظ طب قدیمی داری طبیعت گرم و خشک است.
وی به افراد توصیه کرد، از گیاه معطر ریحان برای طعم و عطر دادن به غذا استفاده کنند.