مصرف کدو سبز به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی نقش موثری را در تقویت حافظه و بازسازی سلول‌های مغزی ایفا می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کدو سبز یکی از انواع سبزیجات با رنگ های سبز و زرد است که خواص بیشماری دارد و به صورت‌های خام و پخته قابل مصرف است. 

ارزش غذایی کدو سبز
کدو سبز از نظر تغذیه‌ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب منگنز، ویتامین C، ویتامین A به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئید‌ها مانند بتاکاروتن منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می‌شود.

کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز است.

این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تأمین می‌کند.

از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می‌توان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان و ویتامین K اشاره کرد.

کدو سبز طبع سرد و خنک دارد که به دلیل دارا بودن آلفا و بتاکاروتن در کاهش خطر سرطان پروستات مردان بالای ۶۰ سال موثر است. تحقیقات اخیر نشان داده که عصاره کدو سبز به دلیل دارا بودن ترکیباتی به نام "فیتونوترینت" به کنترل علایم بزرگی خوش‌خیم پروستات کمک می‌کند. بزرگی خوش خیم پروستات منجر به بروز مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و تولیدمثل می‌شود.

کدو سبز حاوی عناصر ضد سرطانی است و از سرطان کولون (روده بزرگ) پیشگیری می‌کند، آب کدو سبز از نظر توانایی مقابله با جهش‌های سلولی همانند سبزیجاتی از قبیل: تره فرنگی، تربچه و کدوتنبل است.

فواید کدو سبز
درمان کلسترول و فشار خون بالا

پیشگیری از افزایش قند و چربی خون

درمان کننده آسم

تضمین کننده سلامت چشم

کاهش علایم دردناک آرتریت روماتوئید

ضد پیری و تقویت کننده حافظه

فواید مصرف کدو سبز در کاهش وزن

خونساز برای گرم مزاجان

کدو سبز، سرشار از فیبر

کدو یبوست و سوء هاضمه را رفع و رگهای بدن را تمیز می‌کند.

برای یرقان بسیار مفید است و تب را پایین می‌آورد.

کدو ادرار آور بوده و مصرف آن برای رفع اختلالات کلیه و مثانه بسیار مفید است.

گوشت کدو زود هضم بوده و چنانچه با گوشت و حبوبات پخته شود، به هضم آن‌ها نیز کمک کرده و سبب پخته شدن سریع آن‌ها نیز می‌شود.


بهترین روش مصرف کدو سبز

بهترین روش مصرف کدو سبز به صورت خام و بخارپز شده است که اگر طعم آن را دوست ندارید می‌توانید آن را با آب هویج مخلوط کرده و میل کنید.

کدو را باید به صورت شسته نشده در کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کرد، در این صورت تا هفت روز می‌توان آن را نگهداری کرد.

مضرات کدو سبز

گوشت کدو زودهضم است، ولی مصرف آن برای اشخاصی که طبع سرد داشته یا در مناطق سرد زندگی می‌کنند، سبب ایجاد نفخ، سنگینی و درد معده می‌شود و این افراد باید کدو را همراه با ادویه‌های گرم مانند خردل، سیر، فلفل و نعناع میل نمایند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۰ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
درجه یک بود‌♡♡
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۸ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
سلام خداقوت. عالی بود ممنون.
Iran (Islamic Republic of)
یگانه
۲۳:۳۹ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
سمیرا
۱۵:۱۶ ۱۹ اسفند ۱۳۹۶
کدو سبز ؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۰:۱۷ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۶
باید به اندازه یه وانت کدو بخوری //تا اثر کنه
آخرین اخبار