خشایار الوند فیلمنامهنویس در خصوص جدیدترین فعالیت سینمایی و تلویزیونی خود در گفتوگو با خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: در حال حاضر نگارش بخشهای پایانی مجموعه «دیوار به دیوار» که سه یا چهار قسمت است، را انجام میدهیم، البته پیشنهادهای دیگری در زمینه سینمایی و تلویزیونی شده، که بیشتر پس از اتمام نگارش سریال «دیوار به دیوار» قصد استراحت دارم و اکنون فقط به آن فکر میکنم.
وی علت استقبال مخاطب از مجموعه «دیوار به دیوار» را چنین بیان کرد: نکته موجود در این سریال که از روز اول به آن فکر کردیم، این است که سعی شد خروجی کار، با مشخصات و مشکلات واقعی جامعه امروز مطابقت داشته باشد تا مردم خودشان را در آن ببینند.
وی افزود: ما اینجا شخصیتها را ابله فرض نکردیم و کاملا واقعی با احساس صمیمیت بالا در نظر گرفتیم. مقولهای که بتواند برای مخاطب جذاب و دیدنی باشد.
وی ادامه داد: از سویی، سمت فانتزیهای عجیب و غریب نرفتیم و سعی شد آن چیزی که وجود دارد و میتوان نشان داد به مخاطب عرضه کنیم.
الوند درباره تفاوت پیاده کردن این ترفند در مدیوم سینما و تلویزیون تصریح کرد: داستان سینما با تلویزیون متفاوت است چرا که مخاطب به سینما پول می دهد و به طور قطع باید تصویر ویژهتری ببیند؛ اما سینما به دلیل فقر مالی،عدم تخصص کافی و...از فانتزی و رویا تهی شده، به نحوی که فیلم خوب یادمان رفته است.
وی افزود: زمانی که میخواهیم کار تلخ بپذیریم، سراغ کار رئال میرویم. در صورتی که برای همه ژانرها میتوان به سراغ اثری واقعی، دلچسب و عامه پسند رفت. البته نمیگویم نباید سینمای تلخ وجود داشته باشد، بلکه مقصودم رفتن به طرف ساخت کارهای فانتزی، تمیز و...نیز است.
این فیلنامهنویس عنوان کرد: به نظرم اگر به درستی آثار سینمایی تولید شود، همه ژانرها مشتری خودشان را دارند. چنانچه سال گذشته این جریان ثابت شد که هر فیلمی می تواند بفروشد و سبد سینما برای همه آنها جا دارد.
انتهای پیام/