«خوابیدن در قبر» شیوه جدید و البته قابل تأمل روانشناسان چینی است که معتقدند «آرامش» را برای افسردگی پس از طلاق فراهم می‌کند.

قبرخوابی، نسخه عجیب روانشناسان چشم بادامی/درمان افسردگی پس از طلاق با روش های عجیب و قریببه گزارش حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ؛طلاق به عنوان یکی از عوامل استرس‌زا، هر یک از زوجین را به گونه ای در یک بحران عاطفی قرار می دهد.

برخی از افراد پس از طلاق دچار بیماری های روحی شده و پیامدهای منفی این اتفاق تلخ تا مدت ها عملکرد آن ها‌ را تحت تاثیر قرار می دهد و گاهی نیز روند پیشرفت فرد مطلقه را مختل می‌کند؛ و البته بازتاب وقوع این این رویداد در جریان زندگی افراد در جوامع مختلف، متفاوت است.


*پیامدهای منفی طلاق

از جمله پیامدهای منفی طلاق می توان به انزوا و گوشه گیری، ترس از تنهایی، بیم از آینده ای مبهم و از همه مهمتر برخوردار نبودن از حمایت یک پایگاه اجتماعی مشخص اشاره کرد. در نتیجه این پیامدهای ناخوشایند، به افسردگی فرد منجر می شود و به عقیده روانشناسان در این میان زنان بیشتر از مردان مورد آسیب واقع می شوند.


*شیوه های درمانی روانشناسان باید کارآمد باشد

روانشناسان و روانپزشکان در هر جامعه افرادی هستند که؛مردم برای  بهبود شرایط روانی و به تعادل رسیدن پس از وقوع یک بحران روحی به آن ها مراجعه می کنند،و راههای روان درمانی متفاوتی را در پیش می گیرند. برخی با استناد به نظریه های اساتید و روش های علم روانشناسی شیوه درمان را پیش می برند؛ عده ای هم با سطح سواد خود؛فردی را که درگیر ناملایمات روانی شده است را با شیوه های عجیب مورد درمان قرار می دهند.


*نسخه عجیب روانشناسان چشم بادامی، برای افسردگی پس از طلاق 

برخی از روانشناسان چینی برای افسردگی پس از طلاق مراجعان خود، نسخه ای عجیب می پیچند. «خوابیدن در قبر» شیوه قابل تأمل روانشناسان چینی است. آنان معتقدند خوابیدن در قبر، آرامش ابدی مرگ را تداعی می‌کند و افراد مطلقه که به نوعی به افسردگی پس از طلاق مبتلا شده اند با این کار به آرامش می رسند؛ طوری که اگر فرد افسرده در قبر دراز بکشد و به آسمان خیره شود، با تجسم آرامش ابدی پس از مرگ، حال روحیش بهبود می یابد و به عبارتی از افسردگی دور می شود.

محسن رازافشار متخصص بیماری های روانی معتقد است: «خوابیدن در قبر» به عنوان روش جدید روانشناسان چینی، فاقد هر گونه اساس علمی است و به هیچ عنوان به عنوان شیوه درمانی موثر، محسوب نمی شود؛ این روش بیشتر شبیه شکنجه و به عبارتی مرگ تدریجی است

وی افزود: فرد پس از طلاق، در شرایط نامساعد روانی واقع شده و استرس منفی بسیاری را تجربه می کند و در مواقعی حتی پیامدهای منفی طلاق، فرد را در یک فاجعه روحی قرار می دهد.

این روانپزشک اظهار داشت: روانشناسان و روانپزشکان برای درمان بیماران مبتلا به افسردگی، روش های صحیح و علمی را مورد استفاده قرار می دهند و تلاش آن ها در این امر بیشتر معطوف به این است که بار استرس فرد مورد نظر را کاهش دهند.

رازافشار ادامه داد: روش «خوابیدن در قبر» نه تنها از میزان استرس و افسردگی افراد کم نمی کند بلکه نوعی شکنجه روحی به حساب می آید.

وی با اشاره به آمار بالای خودکشی در جامعه چین افزود: بهبود حال روانی افرادی که در شرایط روحی متعادل به سر نمی برند تنها با تکیه بر روش های علمی میسر است؛ آمار خودکشی در کشور چین رو به افزایش و قابل توجه است و ارائه چنین شیوه‌ و راهکاری برای رهایی از افسردگی پس از طلاق قابل پذیرش نبوده و نتیجه نامطلوبی به دنبال دارد.

اگر چه شکست در زندگی مشترک و وقوع طلاق، حجم سنگینی از استرس را در زندگی هر یک از زوجین وارد می کند اما زندگی پس از حادثه و بحران؛ در جریان است و باید هنر دوباره ایستادن را آموخت.

گام نخست در بهبود شرایط روانی فردی که در بحران عاطفی طلاق گرفتار شده، این است که به خود فرصت دوباره زندگی بدهد. در گام بعدی با مراجعه به روانشناس و با استفاده از راهکارهای اصولی و علمی که توسط او ارائه می شود، خودباوری از دست رفته خود را بازیابی کند و برای رهایی از آسیب های این اتفاق تلاش کند.

 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۱ تير ۱۳۹۶
تنها راه درمان افسردگی اینه که تا چن وخ به خبرای بد توجه نکرد و همه اش خبرای خوب و شاد خوند
آخرین اخبار