به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ایندیپندنت،
«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا، در مصاحبه با شبکه آمریکایی «سیبیاس»، درخصوص آزمایشهای موشکی اخیر کره شمالی، گفت: من نگفتم آزمایش موشکی انجام ندهید! او (رهبر کره شمالی) کاری را که باید انجام دهد، انجام میدهد؛ اما میداند انجام این آزمایشها باعث خوشحالی ما نخواهد شد.
ترامپ افزود این موضوع ناراحتی رئیسجمهور چین را نیز بهدنبال خواهد داشت. وی همچنین، مدعی شد رئیسجمهور چین، کره شمالی را درخصوص برنامههای هستهای و موشکی این کشور تحت فشار قرار داده است. وی همچنین، گفت: این [آزمایش] یک فروند موشک کوچک بود و نه بزرگ. برخلاف تصور سه روز پیش ما، این یک آزمایش هستهای نبود.
رئیسجمهور آمریکا در پاسخ به پرسش مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا آزمایش هستهای احتمالی کره شمالی به تقابل میان دو کشور خواهد انجامید، گفت: نمیدانم. منظورم این است که باید منتظر بود و دید چه اتفاقی خواهد افتاد.
ترامپ در پاسخ به پرسش مجری مبنی بر اینکه «چرا آزمایشهای [اخیر] موشکی کره شمالی ناموفق بوده است؟»، اظهار داشت نمیخواهد در این خصوص صحبت کند. وی افزود شاید موشکهای آنها مشکل دارد؛ اما، او (رهبر کره شمالی) در نهایت موشکهای خوبی خواهد ساخت.
مجری برنامه پرسید: چرا نمیخواهید در این خصوص صحبت کنید؟ آیا آمریکا در این قضیه (شکست آزمایشهای موشکی کره شمالی) نقش دارد؟
ترامپ در پاسخ اظهار داشت نمیخواهد کسی درخصوص اقدامات احتمالی و برنامههایش در این خصوص اطلاع داشته باشد.
ترامپ در پاسخ به اینکه «رهبر کره شمالی را چگونه ارزیابی میکنید؟»، گفت: درباره او نظری ندارم. برخی میپرسند «آیا او عقلش سرجایش است؟» اما من هیچ نظری ندارم. شاید خیلیها دوست نداشته باشند من این را بگویم ولی وی زمانی که جانشین پدرش شد، تنها 26 یا 27 سال سن داشت. او مسئولیت رهبری ملتی سرسخت، ژنرالهای ارتش این کشور و افراد دیگر را برعهده دارد. او در سن بسیار پایینی به قدرت رسید. مطمئن هستم که خیلیها -برای مثال عمویش و افراد دیگر-میخواستند قدرت را از چنگ وی دربیاورند؛ اما او [از پس آنها برآمد و] موفق شد. خیلی واضح است که با آدم بسیار باهوشی طرف هستیم. اما با موقعیتی مواجهیم که سالها تداوم داشته و بیش از این نمیتوانیم اجاره دهیم شرایط کنونی ادامه یابد.
رئیسجمهور کنونی آمریکا در ادامه، افزود: صادقانه بگویم، این مشکل باید در دولتهای باراک اوباما، جُرج بوش و یا بیل کلینتون مدیریت و برطرف میشد.
در هفتههای اخیر، افزایش تحرکات نظامی آمریکا در شبهجزیره کُره و تشدید جنگ لفظی این کشور علیه کره شمالی به بهانه آزمایشهای هستهای و موشکی پیونگیانگ، باعث بهوجود آمدن نگرانیهایی درخصوص وقوع جنگ هستهای میان دو کشور شده است.
«پاپ فرانسیس»، رهبر کاتولیکهای جهان، نیز امروز (یکشنبه)، با اظهار نگرانی در این خصوص، به آمریکا و کره شمالی درخصوص پیامدهای جبرانناپذیر درگیری نظامی هشدار داد.
انتهای پیام/
بمب اتمی و بمب هیدروژنی قابل تجارت نیست آقای بازرگان بی
حساب کتاب و بی عقل
مرگ بر آمریکا مرگ بر آمریکا