به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛
در اردیبهشت
1360، عملیات دوم بازیدراز با اهدافی گستردهتر به مرحله اجرا درآمد. بعد شیرینی
پیروزی این عملیات اخبار تلخی که به پادگان رسید. در این عملیات سرگرد حسین
ادیبان، فرمانده گردان مالک اشتر تیپ یکم لشکر 81 زرهی کرمانشاه که زمین پادگان
ابوذر با گامهای استوار او زندگی میکرد، به شهادت رسید.
هنوز گرد ماتم از چهره پادگان ابوذر پاک نشده بود که خبر شهادت عقاب بلند پرواز آسمان غرب، علیاکبر شیرودی در تپههای کوره موش، همه را در ماتمی بزرگتر فرو برد. داغ شیرودی، مسئلهای نبود که به سادگی برای ساکنان پادگان، قابل تحمل باشد. شیرودی، شناسنامه پادگان محسوب میشد و پادگان، هویت و اعتبار خود را از او گرفته بود.
خلبانیار احمد آرش، که به همراه شیرودی در این عملیات پروازی شرکت داشت، درمورد چگونگی مرگ این خلبان چنین میگوید: «بارها او را در صحنهٔ جنگ دیده بودم که خود را با هلیکوپتر به قلب دشمن زده و حتی هنگام پرواز مسلسل به دست میگرفت. در آخرین نبرد هم جانانه جنگید و بعد از آنکه چهارمین تانک دشمن را زدیم، ناگهان گلولهٔ یکی از تانکهای عراقی به هلیکوپتر اصابت کرد و در همان حال شیرودی که مجروح شده بود با مسلسل به همان تانک شلیلک کرده و آن را منهدم نمود و خود نیز کشته شد.
پادگان ابوذر در اوایل جنگ تحمیلی مفتخر به میزبانی دلاورانی همچون شهید شیرودی، شهید کشوری و شهید حاج محمود غفاری شد. این افتخار در طول سالهای جنگ، نیز ادامه داشت. این پادگان در آن سالهای حماسه، میعادگاه بسیای از رزمندگان اسلام بود.
آنها گروه گروه از استانهای کرمانشاه همدان، تهران و... وارد پادگان میشدند و تحت فرماندهی سردارانی همچون علیرضا موحددانش، سعید گلاببخش (محسن چریک)، علیاصغر وصالی، غلامعلی پیچک، محسن حاجیبابا و دهها سردار سرافراز دیگر که بعدها یکی پس از دیگری به درجه رفیع شهادت رسیدند.
در کنار این دلاورمردان، ستارگان پرفروغ دیگری نیز همچون شهید محمد بروجردی، شهید ابراهیم همت، شهید حسین خرازی، شهید یدالله کلهر، شهید مهدی شرعپسند، شهید محمود شهبازی و... قدم به خاک پادگان ابوذر گذاشتهاند و به این پادگان آبرویی مضاعف بخشیدهاند. در بهار 1361 نیروهای عراقی براساس یک برنامه نظامی، دست به یک عقبنشینی تاکتیکی در منطقه زدند.