این کیک بدون آرد، دسری است مناسب شب های شلوغ. کیک شاید کمی خشک باشد، در صورت تمایل می توانید آن را به همراه سس و یا کرم مورد علاقه تان میل کنید.
مواد لازم:
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
شکر ۲۵۰ گرم
پودر بادام ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۴ قاشق چای خوری
لیمو ۱ عدد
پودر قند به میزان لازم
طرز تهیه:
1-از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری کاغذ روغنی پهن کرده و دیواره های آن را با کره چرب کنید.
2- شکلات و کره را به روش بن ماری (در ظرفی بر روی بخار آب جوش) و یا در مایکروفر آب کنید. سپس آن ها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
3- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجم آن ها سه برابر شده و کمرنگ شوند.
4- پودر بادام و پودر کاکائو را اضافه کرده و با سایر مواد ترکیب کنید. بعد ترکیب شکلات و کره را اضافه کنید و در پایان آب و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید.
5-خمیر را در قالب آماده شده بریزید و برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزید. رویه ی کیک کاملا سفت می شود، ولی کیک از درون کمی نرم خواهد بود.
6-کیک را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود. در صورت تمایل می توانید بعد از مدتی، روی کیک را با دستمال آشپزخانه بپوشانید تا خشک نشود.
7- وقتی کیک کاملا خنک شد، کمی پودر قند روی آن الک کرده و سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک شکلات و لیمو بدون آرد:
1- شکلات را خرد کنید.
2- به کره اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
3- پودر کاکائو را الک کنید.
4- پوست لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
انتهای پیام/