به گزارش
خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ آویشن یکی از گیاهان دارویی بسیار مفید است که خواص زیادی دارد و در درمان برونشیت، اختلالات پوستی، عفونت کرم انگلی، کولیک، سیاه سرفه، گلو درد و مشکلات شایع معده مانند عفونتهای انگلی، اسهال، التهاب معده مورد استفاده قرار میگیرد.
این گیاه در درمان شب اداری و اضطراب مزمن کودکان موثر بوده و با مصرف آن به صورت موضعی میتوان بوی بد و زخم در ناحیه دهان، گرفتگی صدا و تورم لوزهها و درد گوش را به واسطه خاصیت ضد قارچ و ضد باکتریایی درمان کرد.
از جمله فواید آویشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
درمان آکنه و جوش
کاهش فشار خون
ضد سرفه
افزایش قدرت سیستم ایمنی
جلوگیری از پوسیدگی دندان
ادرارآور
محرک اشتها
بهبود خلق و خوی
موثر در درمان سرطان پستان و روده بزرگ
اسید اورسولیک موجود در آویشن با افزایش توده عضلانی و چربی قهوهای بدن در کاهش وزن، بهبود تحمل گلوکز بدن و جلوگیری از ابتلا به کبد چرب بسیار مفید است.
آویشن حاوی ترکیبی قوی به نام «رزمارینیک اسید» بوده که خواص ضد التهابی قوی دارد که باعث میشود علائم بیماریهای آرتروز و لوپوس کاهش یابد.
به منظور درمان و بهبود وزوز گوش، سرگیجه، سندرم خستگی، تیروئید هاشیموتو، فیبرومالاژیا و ام اس، چای آویشن باید به صورت منظم مصرف شود.
از این گذشته، نوشیدن یک فنجان چای آویشن در صبح در درمان التهاب مزمن یا بیماریهای التهابی بسیار موثر است.
برای تهیه چای آویشن تنها به مقداری آویشن خشک و مقداری آب جوش نیاز است.
دستورالعمل تهیه چای آویشن
یک قاشق چایخوری از گیاه خشک آویشن را در یک فنجان آب ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید. اجازه دهید محلول به مدت پنج دقیقه دم بکشد، حال این چای شفابخش را میل کرده و از فواید بینظیر آن بهرهمند شوید.
منبع: Daily Health Post
انتهای پیام/