گوشت مرغ را می توان به انواع شیوه ها با مواد غذایی مختلف یا به تنهایی مصرف کرد برای درست کردن یکی از خوراک های مقوی که با گوشت مرغ و قارچ طبخ می شود به مواد زیر نیاز دارید:
مقداری سرکه بالزامیک،سیر، سینه وکتف مرغ بدون پوست به تعداد نفرات، فلفل، روغن زیتون، مقداری قارچ دکمه ای خرد شده و خردل.
ابتدا در یک تابه مقداری روغن ریخته تا به حرارت مناسب برسد، در ظرف دیگر خردل، سرکه بالزامیک و سیر را با هم ترکیب کنید تا یک محلول یکدست درست شود.
سینه و کتف مرغ را در محلول سرکه گذاشته برای مدتی صبر کنید تا مزه دار شود.
در یک ظرف دیگر مقداری روغن ریخته و قارچ ها را برای مدت یک دقیقه در آن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآیند.
در مرحله بعد مرغ های طعم دار شده را به ظرف حاوی روغن انتقال دهید و هر دو روی آنها را به میزان کافی سرخ کنید تا طلایی شوند.
و در نهایت در آخرین مرحله قارچ را به مرغ ها اضافه کنید و در این زمان می توانید از ادویه های دلخواه خود مانند آویشن، نمک و فلفل برای طعم بهتر غذا استفاده کنید زمانی که قارچ ها کاملا طلایی شدند می توانید غذا را سرو کنید و از یک خوراک سالم سرشار از انواع ویتامین های لازم برای بدن در کنار خانواده خود لذت ببرید.
قارچ حاوی انواع ویتامین ها، مرغ حاوی پروتئین های ضروری برای بدن و سرکه از بین برنده عفونت ها است.
منبع:food
انتهای پیام/