یک کارشناس طب سنتی گفت: کسانی که در روده‌هایشان سُده یا گرفتگی در عروق وجود دارد یعنی مبتلا به انسداد لوله گوارشی هستند، مصرف نان گندم برایشان مناسب نیست و ممکن است این عارضه در آن‌ها تشدید شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سید جواد علوی درباره نان و ملاحظات مصرف این ماده غذایی اظهار داشت: خواص اقسام نان و اثرات مفید و مضر آن بر حسب نوع مزاج، احوال، شهر محل سکونت و حتی نوع شغل و فعالیت افراد متفاوت است.
 
مصرف نان برای افراد دچار بیماری‌های گوارشی مناسب نیست
وی افزود: کسانی که در روده‌هایشان سُده یا گرفتگی در عروق وجود دارد یعنی مبتلا به انسداد لوله گوارشی هستند، مصرف نان گندم برایشان مناسب نیست و ممکن است این عارضه در آن‌ها تشدید شود یعنی افرادی که هضم مناسبی ندارند، مصرف نان برایشان مناسب نبوده و مشکلات معده آنها را افزایش می‌دهد.
 
این کارشناس طب سنتی متذکر شد:کسانی که با خوردن نان گندم دچار نفخ می‌شوند، می‌توانند نان را با ادویه‌های گرم بخورند و حتی مصرف میوه‌های پخته می‌تواند از بروز نفخ ناشی از مصرف نان گندم بکاهد.
 
تلیت کردن نان در غذا موجب ضعف معده
علوی عنوان کرد: نان تلیت یا ترید که ریزه کردن نان است در بعضی خوراکی‌های مایع، باعث نفخ شدید و ضعف معده و یبوست شده و فقط کسانی که مزاج گرم و در هوای گرم سکونت دارند, مجاز به خوردن این نان هستند یعنی افراد از خرد کردن نان در غذاهایی مانند آبگوشت حتی الامکان بپرهیزند چرا که می‌تواند موجب ضعف هضم و در نهایت موجی بیماری شود.
 
وی خاطرنشان کرد: از دیدگاه طب سنتی، غذا به دو دسته حقیقی و مجازی تقسیم می‌شود؛ غذای حقیق غذایی است که پس از خوردن و ورود آن به معده و پس از گذراندن مراحل هضم غذا, در کبد تبدیل به اخلاط چهارگانه شود و خون یا خلط دم از آن ساخته شود و غذای مجازی هر ماده‌ای مانند گوشت، نان، میوه و ... بوده که استعداد تبدیل شدن به خلط را دارا باشد.
 
 
منبع:تسنیم  
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.