به گزارش
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ میر رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه ستاد سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به مشاهده شدن ابتلا به تب کریمه کنکو از 24 فروردین ماه امسال گفت: براساس آمارها موارد ابتلا به این بیماری رو به افزایش است که ضروری است مردم از شیوه های انتقال آن آگاهی داشته باشند.
میر گفت: بیشتر مبتلایان کارکنان کشتارگاهها و صنف قصابان بوده و یا کسانی که به نحوی با خرد کردن و بسته بندی گوشت سروکار دارند.
در این جلسه جمشید نژاد معاون سیاسی استاندار هم ، لزوم بازدید ، نظارت و نمونه گیری های مکرر ، راه اندازی آزمایشگاه بیماری تب کنگو و افزایش اطلاعات عمومی را از مهمترین اقدامات پیشگیری عنوان کرد.
رئیس دامپزشکی سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه همه کشتارگاههای استان از سیستم پیش سرد برخوردار هستند،گفت: در چند روز گذشته سیستم پیش سرد یکی از کشتارگاههای زاهدان خراب شده بود که هم اکنون دوباره فعال شده است.
حسینی افزود: گزش کنه ، له کردن آن ، تماس با گوشت آلوده به این ویروس و حتی تعرق و تنفس افراد مبتلا از راه های انتقال این بیماری است.
انتهای پیام/