به مناسبت روز تغذیه در هفته سلامت؛
به مناسبت روز تغذیه در هفته سلامت؛
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس نظر متخصصان دیابت و به ویژه انجمن متخصصان دیابت آمریکا ، رژیم غذایی یک فرد دیابتی با یک رژیم غذایی سالم که برای عموم افراد جا معه تو صیه می شود تفاوت چندانی ندارد.
همه افراد باید برای تامین و نگهداری سلامتی خود بیشتر از غلات سبوس دار ،میوه و سبزیجات استفاده کنند و در مقابل مصرف چربی های اشباع شده را کا هش دهند .
مواد غذایی در مبتلایان به دیابت باید ویژگیهایی نظیر چربی کم و پروتئین کافی را داشته باشد ، هم چنین دارای مقادیر زیادی فیبر با شد و قند های ساده از این رژیم حذف شود . مقدار غذا یا خوراکی ها و میزان اثری که بر غلظت قند خون دارند بسیار مهم تر از نوع غذا یا خوراکی مصرف شده است.