گروهی از محققان دانشگاه اوهایو درباره انجام همزمان تماشای تلویزیون و خوردن غذا به مردم هشدار دادند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده از سوی محققان دانشگاه ایالتی اوهایو در آمریکا، اجتناب از تماشای تلویزیون هنگام مصرف مواد غذایی امکان ابتلا به چاقی را کاهش می‌دهد.
 
موسسه‌ی ملی بهداشت (NIH) در مطلبی نوشت: بیش از یک سوم جمعیت آمریکا دچار مشکل اضافه وزن هستند به طوری که از هر سه بزرگسال در این کشور یک فرد به چاقی نسبی مبتلا بوده و یک فرد از هر ۲۰ نفر از چاقی حاد رنج می‌برد.
 
اضافه وزن می‌تواند سرآغاز بیماری‌های مختلفی چون دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی و عروقی و انواع سرطان باشد.
 
محققان دانشگاه ایالتی اوهایو برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در این زمینه مجموعه‌ای از آزمون‌ها را برای تحلیل ارتباط بین وعده‌های غذایی و خطر چاقی بکار بردند.
 
آنان با استفاده از تحلیل‌های آماری گسترده روی  ۱۳ هزار شرکت‌کننده و بکارگیری مدل رگرسیون لجیستیک توانستند ارتباط معناداری بین چاقی و وعده‌ غذایی خانواده‌ها پیدا کنند.
 
گفتنی است، عوامل دیگر از قبیل اشتغال، وضعیت تاهل، سطح تحصیلات، قومیت و سن در این مطالعه به عنوان متغیرهای کنترل مد نظر قرار گرفتند.
 
در پایان این آزمایش بیش از نصف شرکت کنندگان اعلام کردند که در بیشتر روز‌های هفته از وعده‌ غذایی خانگی استفاده می‌کنند. از این گذشته، ۳۵ درصد از پاسخ دهنگان اعلام کردند که برخی از روز‌ها وعده‌های غذایی خانگی مصرف می‌کنند و ۱۳ درصد از آن‌ها نیز روز‌های خیلی کمی در هر هفته را به خوردن مواد غذایی خانگی اختصاص می‌دهند.
 
شایان ذکر است؛ کمترین خطر ابتلا به چاقی در میان افرادی مشاهده شد که هنگام مصرف مواد غذایی و یا پختن غذا، تلوزیون تماشا نمی‌کنند.
 
منبع: Medical News Today
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.