به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛حسین رضازاده مدیر امورطیور ، زنبورعسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهادکشاورزی استان گفت: در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال 94 با احتساب گوشت مرغ بومی وسایر ماکیان 15 درصد افزایش داشته است .
وی بابیان این که مقدار 13 هزار و750 تن گوشت طیور پارسال در استان تولید شده ، افزود : سرانه مصرف گوشت مرغ در سال 95 ، 19/5كيلو براي هر نفر است .
رضا زاده میزان جوجه ریزی انجام شده در مدت مشابه سال 94 را 5 میلیون و 757 هزار و 905 قطعه عنوان و تصریح کرد : در این مدت 12 هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.
رضازاده اظهار کرد : در حال حاضر 87 واحد پرورش مرغ گوشتي در استان با ظرفیت2 میلیون و87 هزار و 930 قطعه در دوره و سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 6 هزار و 500 قطعه در دوره و سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 130 تن گوشت شترمرغ در سال،در استان در حال فعالیت هستند .
انتهای پیام/آ