یک طبیعت دوست و تیمارگر حیوانات در سی سخت، 2 بهله عقاب طلایی را بعد از درمان در دامان کوه دنا رها کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از یاسوج ؛ این 2 بهله عقاب زخمی چندی پیش توسط مردم تحویل طبیعت دوست سی سختی شد که پس از معالجه آنها را در طبیعت رها کرد. 

عیسی فرهی نسب مسئول اولین و بزرگترین مرکز تیمارداری حیوانات در جنوب کشور فعالیت‌های زیست محیطی خود را از سال 82 آغاز کرد. 

وی تاکنون صدها قطعه پرنده و حیوان وحشی زخمی را تیمار داری کرده و پس از درمان در دامان طبیعت رها کرده است. 

فرهی نسب سالها با درآمد ناچیز خود که از مغازه شیشه بری به دست می‌آورد به نگهداری و تیمار داری از حیات وحش دنا مشغول بود. 

علاقه و تعهد فرهی نسب نسبت به طبیعت، خانه او را از انواع حیوانات نیازمند به مداوا پر کرد تا اینکه وی مجبور به اجاره دامداری قدیمی در منطقه دشتک سی سخت برای ادامه حیات وحش زخمی دنا شد. 

فرهی نسب مدتی بعد مغازه شیشه بری خود را فروخت و مراقبت و تیمار داری حیوانات و پرندگان زخمی بیمار را بر عهده گرفت. 

او به هزینه سرسام آور ماهیانه چند میلیونی نگهداری و تیمارداری حیوانات اشاره کرد و از مسئولان محیط زیست خواست وی را در این راه بیشتر کمک کنند. 

این دوستدار طبیعت که زندگی خود و خانواده‌اش را وقف طبیعت و محیط زیست کرده و تا کنون صدها حیوان و پرنده وحشی را به طبیعت باز گردانده از مسئولان انتظار کمک بیشتری دارد تا این مرکز تیمار داری و حیوانات تحت درمان او تعطیل نشود. 

حدود 13.5 درصد از مساحت حدود 15 هزار و 500 کیلومتر مربعی استان را مناطق حفاظت شده و یا شکار ممنوع تشکیل داده است.

میزان مناطق حفاظت شده تحت مدیریت محیط زیست استان حدود 312 هزار و 466 هکتار است که 316 گونه جانوری اکنون در این مناطق در حال زیست هستند.

از این تعداد 45 گونه پستاندار، 220 گونه پرنده، 39 گونه خزنده، 9 گونه انواع ماهی و سه گونه دوزیست هستند. 


انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.