در بیشتر موارد مادر شوهر نقش بسزایی در روابط عروس خانواده با دیگر اعضا دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خانواده مهمترین رکن زندگی است که مدیریت آن در شروع زندگی مشترک بسیار مهم به شمار می‌رود. یکی از مسایل مهم در شروع زندگی رابطه با خانواده همسر است. نرسیدن به تعریف خاصی از مسایل توسط نوعروسان و خانواده همسر و سوء تفاهم‌ ها، قدم اول بروز اختلافات میان آنهاست.

*چگونه با مادرشوهر رفتار کنیم تا عزیزشان شویم؟

در بیشتر موارد مادر شوهر نقش بسزایی در روابط عروس خانواده با دیگر اعضا دارد. عروس خانم‌ ها باید رگ خواب مادر همسرشان را پیدا کنند. گاهی تعریف از پسرشان از آنها بابت بزرگ کردن همسرمان مشکل را حل می‌کند.

فاطمه، 22 ساله، که سه سال ازدواج کرده است درباره رابطه با خانواده همسرش می‌گوید: به نظر من آنها قصد خاصی ندارند و نمی‌خواهند من را برنجانند و فقط نوع بیان آنها متفاوت است، اگر مادرم همان حرفی که مادر همسرم می‌گوید را بیان کند شاید هیچ‌ وقت ناراحت نمی‌شوم پس بهتر است دید خود را تغییر دهیم تا زندگی برایمان شیرین شود. غر زدن به همسرم فقط موجب ناراحتی او می‌شود گاهی شاید کاری از دست او هم بر نمی‌ آید پس دلیلی ندارد زندگی خودم را تلخ کنم.

آنچه در رابطه میان ما و خانواده همسرمان حائز اهمیت است دوست داشتن یکدیگر نیست، بلکه به علت دوست داشتن همسرمان باید به آنها احترام بگذاریم مهم نیست که در شادی‌ ها و غم‌هایشان به اندازه آنها خوشحال و یا ناراحت شویم مهم این است که به تفکر و احساساتشان احترام بگذاریم. بهتر است به جای بالای قله ایستادن و یا در دره افتادن یک تفکر میانه رو بر پایه احترام را جایگزین دوست داشتن و یا تنفر از خانواده همسرمان کنیم.

*دوری و دوستی!

این ضرب‌المثل که از قدیم‌الایام میان خانواده‌ های ایرانی رواج داشته است حکایتی از آن دارد که وقتی زوج‌ های جوان تصمیم می‌گیرند در یک آپارتمان همراه با خانواده‌ شان زندگی کنند باید قبل از وارد شدن به آن خانه قوانین رفت و آمدها و اینکه چقدر در مهمانی‌ ها حاضر و با هم صمیمی شوند را با هم مرور کنند. البته این قوانین حاصل توافق میان زوجین است نه خواسته‌ هایی که یک طرف می‌خواهد به طرف دیگر تحمیل کنیم.

*از خطاهای مادرت بگذر!

وقتی به مادر همسرمان «مادر» می‌گوییم یعنی مانند مادر خودمان می‌توانیم از بسیاری از خطاهای وی چشم‌ پوشی کنیم.

بیات‌ ریزی مشاوره خانواده، درباره مشکلات زوجین جوان، گفت: افراد در ابتدا که زندگی زناشویی را شروع می‌کنند درک مشترکی از وقایع ندارند. ممکن است برای یکسری از رفتارهای خانواده همسرشان هیچ تعریفی نداشته باشند و گاهی، بدتر با تعاریف ذهنی خاصی دچار سوء تفاهم شوند، در صورتی که شاید فقط نوع بیان آنها متفاوت باشد.

*مرز در حیات مشترک چیست؟

ابتدا باید مرز بین خانواده ها و زوجین تعریف شود. وقتی مرزها مشخص نیست دخالت‌ ها وجود دارد و باید با رعایت احترام مرزها را مشخص کرد. قبل از اینکه افراد را قضاوت کنیم با داده‌های ذهنی مان نتیجه‌گیری نکنیم و از آنها منظورشان را جویا شویم در برخی موارد خانم‌ هایی که به دلیل ترس، قدرت مقابله با خانواده همسرشان را ندارند به همین دلیل با همسرشان دعوا  و زندگی خودشان را تلخ می‌کنند.
در این مواقع بهتر است از همسرمان منظور آنها را بپرسیم زیرا وی در آن خانواده رشد کرده و بزرگ شده است. نباید از همسرمان بخواهیم برود و گله ما را به خانواده‌اش بگوید و یا از ما نزد آنها حمایت کند این عمل بسیار آسیب‌ زننده است. بهتر است با آنها رو در رو شویم و با احترام با خانواده همسرمان صحبت کنیم و گلایه‌ مان را به خودشان بگوییم. می‌توانیم به آنها بگوییم «من از رفتار شما ناراحت شده‌ام یا این کاری که انجام داده‌اید چه معنی دارد؟» این جزء مهمترین مشکل خانواده‌ های نوپایی است که به هر حرفی با عنوان دخالت خانواده‌ ها بر چسب زده می‌شود. از صبح تا شب غر زدن کاری را درست نمی‌کند بهتر است با آگاهی و اینکه گاهی عروس خانم‌ها حرفی را که می‌شنوند، نشنیده بگیرند بسیاری از سوء تفاهم‌ ها حل می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Germany
م
۱۳:۵۸ ۲۶ فروردين ۱۳۹۶
اسمش که میاد موی بدنم سیخ ميشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۵ ۲۶ فروردين ۱۳۹۶
من که 2 سال با کل خانواده همسرم نمیرم و بیام جوونمم راحته
Iran (Islamic Republic of)
ف د
۰۹:۲۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۶
ای بابا
کودیگه دخترهای سی سال پیش
باچادرسفیدامدندوباگذشت وفداکاری واحترام باروی سفیدرفتند
آخرین اخبار