2 واحد متخلف در طرح تشدید نظارت بهداشتی در شهرستان بندرانزلی پلمپ شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ رئیِس شبکه دامپزشکی شهرستان بندرانزلی با اعلام این خبر گفت: در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی نوروزی که از تاریخ 25 اسفند ماه 94 لغایت 14 فروردین 96 همزمان در سراسر استان در این شهرستان نیز انجام گرفت، بیش از 371 مورد بازدید از اماکن عرضه فراورده خام دامی، رستوران ها و چلوکبابی ها و همچنین هتل ها انجام شد.

علی رسولی افزود: در این طرح حدود 323 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی فاسد و تاریخ مصرف گذشته ضبط و معدوم شد.

وی تصریح کرد: با هماهنگی های انجام شده با فرماندهی انتظامی شهرستان بندرانزلی یک واحد چلوکبابی و یک واحد رستوران متخلف که اقدام به عرضه گوشت و مرغ فاسد و تاریخ مصرف گذشته می کردند، پلمپ و 7 نفر به عنوان متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
 
 
 
انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.