آبشار منج در منطقه ای بکر و با چشم اندازهای بی نظیر طبیعی در روستای دشت بز شهرستان بویراحمد واقع شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از یاسوج ؛ بهار فصل شکفتن،روییدن و تازه شدن است.

استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن تنوع آب و هوایی بی نظیرش در چهار فصل سال طبیعتی منحصر به فرد و چشم نوازی دارد که این طبیعت در فصل بهار وصف نشدنی است.


استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به بکر بودن بسیاری از مناطق تفریحی اش هیچگاه نتوانسته در جذب گردشگر عملکرد مناسبی داشته باشد.

آبشار منج(monj) در 70 کیلومتری شهر یاسوج مرکز اسان کهگیلویه و بویراحمد یکی از ناشناخته ترین مناطق تفریحی این استان به شمار می آید.

برای رسیدن به آبشار منج اگر مبدا یاسوج باشد از پاتاوه، باک، بنستان و دژک باید عبور کرد و با عبور از پل فلزی و رسیدن به دوراهی سادات امامزاده محمود به روستای دشت بز خواهید رسید که قبل از رسیدن به آبشار منج باید از این روستا عبور کرد.

قبل از هر چیزی،مهمان نوازی و خوش رفتاری ساکنین روستاهای اطراف آبشار منج هر گردشگری را به تحسین وامی دارد. استقبالی که در کمتر مکان توریستی از جانب بومیان آن منطقه دیده می شود.

به روستای منج که برسید درختان تنومد گردو و بلوط دیدگان گردشگران را جذب میکند، قبل از اینکه چشم طبیعت گردان خانه های روستایی منج را نظاره گر باشد به قبرستان قدیمی و سنگ قبرهای جالب این روستا خیره می شوند،قبرستانی که چسبیده به امامزاده «سید عدنان بن محمود» است و این امام زاده هم متصل به خانه های روستا.

از امام زاده تا بالای آبشار نیاز به کوپیمایی نیم ساعته ای دارد که برای هیچ کس نمی تواند مسیر سخت و طاقت فرسایی داشته باشد چرا که هم مسیری پله ای دارد و هم مناظر پایین آن چنان زیبا و چشم نواز است که لذت این مسیر را دوچندان می کند.

طبق گفته بومیان این منطقه، تا اواسط ده 80 شمسی حجم آب آبشار منج بسیار زیاد تر ار وضعیت کنونی بوده و خشکسالی نقش عمده ای در کم آب شدن این آبشار زیبا داشته است.



انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.