به گزارش حوزه سیاست خارجی
گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، وزارت امورخارجه جمهوری اسلامي ايران اقدام اخیر دولت ايالات متحده در اعمال تحريم های فرامرزی يك جانبه عليه افراد و نهادهای ايرانی و غيرايرانی به بهانه های ساختگی و ناموجه را به عنوان اقدامی خلاف حقوق بین الملل و مغایر با متن و روح برنامه جامع اقدام مشترک محکوم کرده و مجددا تکرار و تاکید می نماید که تقویت و توسعه توانمندی های دفاعی کشور، از جمله تقویت ظرفیت دفاعی موشکی به منظور اعمال حق دفاع مشروع در برابر هرگونه تجاوز خارجی و ارتقای توان بازدارندگی در برابر تهدیدها، امری قطعی و تردید ناپذیر است و جمهوری اسلامی ایران در حفظ و حراست از کیان و تمامیت ارضی خود و تامین امنیت مردم هیچ محدودیتی برای خود قائل نیست.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، پيرو بيانيه مورخ ١٥ بهمن ماه ١٣٩٥، با استناد به موازين حقوق بشردوستانه بين المللي و در اجراي مصوبه شورايعالي امنيت ملي، بدینوسیله ١٥ شركت ايالات متحده آمريكا به شرح زیر را، که نقض فاحش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بين المللي از سوی آنان مسجل است، از تاریخ اول فروردین ۱۳۹۶ در "فهرست افراد حقیقی و حقوقی تحت تحريم جمهوري اسلامي ايران" قرار مي دهد. این شرکت ها به طور مستقيم و غيرمستقيم در ارتكاب جنايات ددمنشانه رژيم صهيونيستي در فلسطين اشغالي مشارکت یا معاونت داشته، يا از اقدامات ترويستي اين رژيم پشتيباني كرده و یا با نقض قطعنامه ۲۳۳۴شورای امنیت اقدام به گسترش شهرك سازي غيرقانوني در فلسطين اشغالي كرده اند.
بر این اساس هرگونه مراوده با اين شركت ها و نهادها ممنوع بوده، اموال آنها در حوزه صلاحیتی جمهوری اسلامی ایران مشمول توقيف خواهد بود، و از صدور روادید ورود به ایران برای آن دسته از اشخاصي كه دارای سمت یا مسئولیتی در این شركت ها بوده یا به نوعی با آنها در ارتباط هستند خودداردي خواهد شد. وزارت امور خارجه همچنان به رصد فعالیت شرکت ها، نهادها و افراد حقیقی و حقوقی آمریکایی و نقش آنها در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی، پشتیبانی از تروریسم، مشارکت در سرکوب مردم منطقه و به ویژه نقش آنها در بی ثبات سازی منطقه ادامه داده و در صورت لزوم نام های بیشتری را به فهرست افراد و نهادهای تحت تحریم جمهوری اسلامی ایران خواهد افزود.
۱. شرکت BENI Tal: این شرکت امنیتی طرف قرارداد با نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی بوده و در سرکوب مردم فلسطین نقش داشته است.
۲. شرکت United Technologies produces: این شرکت اقدام به فروش بالگردهای بلک هاوک به رژیم صهیونیستی کرده که در بمباران سرزمینهای اشغالی فلسطین و اردوگاه های پناهندگان فلسطینی به کار گرفته شده است.
۳. شرکت تسلیحاتی RAYTHEON: این شرکت تسلیحات پیشرفته در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده که در جنگ غزه و علیه شهروندان فلسطین به کار گرفته شده است.
۴. شرکت ITT Corporation: این شرکت تجهیزاتی در اختیار نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی گذارده است که از آنها برای حمله شبانه به اردوگاههای پناهندگان فلسطینی و روستاها استفاده می شود.
۵. شرکت Re/Max Real Estate: این شرکت ساختمانی امریکایی به طورغیرقانونی در خرید و فروش املاک در شهرک های ساخته شده در سرزمین های اشغالی فعالیت داشته است.
۶. شرکت Oshkosh Corporation: این شرکت اقدام به تامین قطعات زرهی مورد نیاز برای تجهیزات تاکتیکی ارتش رژیم صهیونیستی کرده که علیه فلسطینیان به کار گرفته شده است.
۷. شرکت تسلیحاتی Magnum Research Inc: این شرکت در همکاری با صنایع نظامی رژیم صهیونیستی اقدام به توسعه وتولید اسلحه و تجهیز نیروهای نظامی آن رژیم کرده است.
۸. شرکت تسلیحاتی Kahr Arms: این شرکت آمریکایی در همکاری با صنایع نظامی رژیم صهیونیستی اقدام به تامین قطعات و توسعه سلاحهای سبک مورد استفاده در ارتش آن رژیم کرده است.
۹. شرکت M7 Aerospace: این شرکت تحت مالکیت شعبه آمریکایی شرکت Elbit Systems رژیم صهیونیستی است که در توسعه سیستمهای تسلیحاتی، راداری و موشکی آن رژیم مشارکت دارد.
۱۰. شرکت Military Armament Corporation: این شرکت در امر تولید و ارائه خدمات فنی و تجهیزات مربوط به سلاح های مورد استفاده پلیس رژیم صهیونیستی فعالیت دارد.
۱۱. شرکت تسلیحاتی Lewis Machine and Tool Company: این شرکت آمریکایی در تولید قطعات و تامین خدمات برای تولید اسلحه برای ارتش رژیم صهیونیستی نقش دارد.
۱۲. شرکت تسلیحاتی Daniel Defense: این شرکت آمریکایی در تولید قطعات و تامین خدمات برای تولید اسلحه برای ارتش رژیم صهیونیستی نقش دارد.
۱۳. شرکت تسلیحاتی Bushmaster Firearms International: این شرکت آمریکایی در تولید قطعات و تامین خدمات برای تولید اسلحه برای ارتش رژیم صهیونیستی فعالیت دارد.
۱۴. شرکت اسلحه سازی O.F. Mossberg & Sons: این شرکت آمریکایی تولید کننده سلاح برای ارتش و پلیس رژیم صهیونیستی است که در جریان سرکوب تظاهرات فلسطینیان نیز علیه غیرنظامیان بکارگرفته شده است.
۱۵. شرکت تسلیحاتی H-S Precision, Inc: این شرکت اقدام به انتقال تکنولوژی ساخت اسلحه به رژیم صهیونیستی کرده است.
انتهای پیام/
حق مردمو میخورن خدا جوابشونو اینجوری میده
وگرنه کل دنیا چرا فقط باید با ما این کارو بکنن
با تحریم های فوق بیشتر خودمان را مضحکه کرده ایم چون 15 شرکتی که در لیست بالا نوشته شده اند حاضر نبوده اند و نیستند که حتی یک گلوله ساده را به ایران بفروشند
جواب هااااااای هوووووی است نه مکاتبات ادبی
خوب سفارتخانه آمریکا در ایران هم می بستید!
یعنی طبق نقشه راه، اقدام متقابل سختی انجام دادین!
واقعا که
الان آمریکایی ها به التماس میفتن که تو رو خدا ما رو تحریم نکنین
راستی این شرکتها وجود خارجی هم دارند؟
امریکا اصلا به ایران هیچ چیز نظامی نمیفروشه
چرا شرکت هایی رو که از ایران سود میبرن تحریم نکردین ؟